Durván lefogyott Ábel Anita - Fotó

karcsú fotó fogyás Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül sokat fogyott Ábel Anita, a végeredményt pedig meg is mutatta a közösségi oldalán.

Bomba formában van Ábel Anita: talán még soha nem volt ennyire karcsú. Az alakja tényleg elképesztő, ezt most a közösségi oldalán is megmutatta a követőinek. Egy piros színű felsőbe bújt, amely jól kihangsúlyozta a vonalait.

Persze érkeztek is szép számmal kommentek a képhez, rengetegen gratuláltak az elért eredményhez.

VV Seherezádé 6 hét alatt 10 kilót hízott a gyorskajától - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-vv-seherezade-6-het-alatt-10-kilot-hizott-a-gyorskajatol.html6 hét alatt 10 kilót szedett magára VV Seherezádé csak azért, hogy bebizonyítsa, mennyire káros, ha állandóan gyorséttermi ételeket fogyasztunk. Ez Zsír!OrigoKatie Betzing vlogger a Victoria's Secret angyalainak diétáját követte: ezt tapasztaltahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181123-katie-betzing-vlogger-a-victorias-secret-angyalainak-dietajat-kovette.htmlA vlogger szeret a különböző étrendekkel kísérletezni, ezúttal a Victoria's Secret angyalainak a diétája került terítékre. Egy hétig tesztelte, milyen is a modellek élete, majd bemutatta a tapasztalatait. Ez Zsír!OrigoA legrosszabb reggelik fogyókúrázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181119-a-legrosszabb-reggelik-fogyokurazoknak.htmlTalán már mindenki számára egyértelmű, hogy a fogyókúra nem egyenlő a koplalással. Fogyni csak úgy lehet, ha megadod a szervezetednek a szükséges tápanyagokat, tudatosan és jól étkezel. Kezdjük most a reggelinél, és vegyük sorra a legnagyobb hibákat. Ez Zsír!OrigoKilépett a mérgező párkapcsolatából, és 30 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181115-kilepett-a-mergezo-parkapcsolatabol-es-30-kilot-fogyott-justine-traver.htmlMérgező párkapcsolatából menekült az evésbe Justine Traver. Amikor végül kilépett ebből a kapcsolatból, és sikerült találnia egy motiváló közeget, megváltozott az élete. Saját bevallása szerint ráadásul nem is a fogyás volt mindebben a legjobb. Ismerd meg Justine történetét! Ez Zsír!OrigoSarka Kata 8 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181118-sarka-kata-8-kilotol-szabadult-meg.htmlHabár valószínűleg Sarka Kata követőinek nem tűnt fel, a műsorvezetőn saját bevallása szerint volt felesleg, amitől kemény munkával sikerült megszabadulnia: 8 kilót fogyott. Ez Zsír!OrigoRubint Réka a visszavonulásáról vallotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181116-rubint-reka-visszavonulasarol-vallott.htmlNorbi már szögre akasztotta a sportcipőjét, ő már nem tart több edzést, így az a kérdés, hogy Réka követi-e a példáját a közeljövőben. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.