6 hét alatt 10 kilót szedett magára VV Seherezádé csak azért, hogy bebizonyítsa, mennyire káros, ha állandóan gyorséttermi ételeket fogyasztunk.

Különleges kihívásba vágott bele a táplálkozási tanácsadóként dolgozó VV Seherezádé. Be akarta bizonyítani, mennyire káros a szervezetünknek a gyorskaja, ezért hat héten keresztül csak azt fogyasztott. A változás elképesztő: ez idő alatt 10 kilót szedett magára. A különbséget előtte-utána fotón mutatta meg.

A jobb oldali kép pár hónapja készült, a bal hétfőn. Több mint 10 kg a különbség. 6 hét gyorskaján vagyok túl. Tanulság? Ha sz*r kaját eszel, sz*rul fogsz kinézni. (...) Sokan áltatják magukat azzal, hogy a csinos alak az genetika. Nem, ez nem genetika, hanem csak kitartás, semmi más. Most pár hét alatt ismét formába lendülök, hogy karácsonykor ismét lelkifurdi nélkül bűnözhessek."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A jobb oldali kép pár hónapja készült a bal hétfőn..Több mint 10 kg a különbség..6 hét gyors kaján vagyok túl..Tanulság?Ha szar kaját eszel szarul fogsz kinézni..miért vetettem alá magam ennek?Azért ,hogy erőt adjak és segítsek nektek. Menjünk végig ezen az úton együtt és ne hazudd azt magadnak ,hogy neked úgyse sikerülhet hiszen csak rajtad áll én mindenben segítek. Itt nincs genetika csak egy nagyszerű módszer amit azért hoztam létre ,hogy könnyen és gyorsan segítsek a fogyni vágyóknak egy olyan diétával amivel sokat ehetsz ,finomakat gyorsan lefogyhatsz tarthatóan és egészségesen. Sokan áltatják magukat azzal,hogy a csinos alak az genetika.Nem ez nem genetika, hanem csak kitartás semmi más.. Most pár hét alatt ismét formába lendülök,hogy karácsonykor ismét lelkifurdi nélkül bűnözhessek..Én segítek mindenkinek, aki kész változtatni..Adok neked egy új testet,hiszen nagyon jól tudom a kulcsát annak hogy nézzek ki jól lemondás nélkül!!!Nagyon jól tudom a kulcsát annak is ,hogy csinálhatok bármelyikőtök alakjából bombát Tarts Velem kövesd itt az átalakulásom vagy csatlakozz a csapatomhoz és fogyj le velünk együtt. Jelentkezz a www.nagyvivien.hu oldalon és kapsz te is egy új alakot tőlem Itt pedig kövesd figyelemmel a 6hétig szar kaját eszek utáni átváltozást lépésről lépésre☺️

Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,