Közeleg az advent időszaka, ideje beszerezni hozzá a kalendáriumokat is, hogy igazán élvezetes és meglepetésekkel teli legyen a karácsonyi várakozás időszaka. Most megmutatjuk, hogy nekünk melyek a kedvenceink!

L'Occitane

A Provence ihlette márka a francia fashion designer, Castelbajac Paris illusztrációjával díszített kalendáriummal készült az adventi szezonra. A dobozka tusfürdőket, samponokat, szappanokat, testápolókat, olajokat, krémeket, ajakápolót és parfümöt is rejt. Részletes információt itt találsz!

L'Occitane – 15 490 FtForrás: L'Occitane

The Body Shop

Az állati kísérleteket elutasító, rengeteg vegán terméket is kínáló márka nem kevesebb mint 3 kalendáriummal készült, természetesen különböző árkategóriákban. A baglyos többek között mandulatej & méz testvajat, sheavajas kézkrémet és karácsonyi fürdőbombákat tartogat. Az őzikés sok minden más mellett kókuszos testvajat, epres arcpermetet és folyékony matt rúzst rejt magában, a rókás csomag pedig többek között Oils of Life szérumolajat, moringás testjoghurtot és himalájai tisztító agyagos arcmaszkot tartalmaz. Részletes információt itt találsz!

The Body Shop – 22 990 Ft, 31 990 Ft, 45 990 FtForrás: The Body Shop

Lush

Nem egy klasszikus, 24 ablakos megoldás, de a 12 Days of Christmas fantázianévre hallgató Lush ajándékcsomag így is szuper választás. Minden második nap lehet nyitni, és olyan meglepetések várnak, mint a fürdőbomba, habfürdő, fürdőolaj, testkondicionáló és szappan. További információkért kattints ide!

Lush – 27 490 FtForrás: Lush

NYX

A NYX sminkmárka is készült adventi naptárral. A 24 ablak olyan csodás sminktermékeket rejt, mint a különböző szemhéjpúderek, highlighterek, pirosító, de főleg a rúzsok szerelmeseinek ajánljuk ezt a csomagot, a legtöbb napon ugyanis ajaktermékek várnak: a klasszikus rúzsok mellett olyan újdonságok is, mint az ajakkrémek vagy ajaklakkok. Részletekért kattints ide

NYX – 14 490 FtForrás: NYX