Adventi szépségkalendáriumok: szuper meglepetések minden napra

karácsony advent adventi kalendárium szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg az advent időszaka, ideje beszerezni hozzá a kalendáriumokat is, hogy igazán élvezetes és meglepetésekkel teli legyen a karácsonyi várakozás időszaka. Most megmutatjuk, hogy nekünk melyek a kedvenceink!

L'Occitane

A Provence ihlette márka a francia fashion designer, Castelbajac Paris illusztrációjával díszített kalendáriummal készült az adventi szezonra. A dobozka tusfürdőket, samponokat, szappanokat, testápolókat, olajokat, krémeket, ajakápolót és parfümöt is rejt. Részletes információt itt találsz!

L'Occitane – 15 490 Ft Forrás: L'Occitane

The Body Shop

Az állati kísérleteket elutasító, rengeteg vegán terméket is kínáló márka nem kevesebb mint 3 kalendáriummal készült, természetesen különböző árkategóriákban. A baglyos többek között mandulatej & méz testvajat, sheavajas kézkrémet és karácsonyi fürdőbombákat tartogat. Az őzikés sok minden más mellett kókuszos testvajat, epres arcpermetet és folyékony matt rúzst rejt magában, a rókás csomag pedig többek között Oils of Life szérumolajat, moringás testjoghurtot és himalájai tisztító agyagos arcmaszkot tartalmaz. Részletes információt itt találsz!

The Body Shop – 22 990 Ft, 31 990 Ft, 45 990 Ft Forrás: The Body Shop

Lush

Nem egy klasszikus, 24 ablakos megoldás, de a 12 Days of Christmas fantázianévre hallgató Lush ajándékcsomag így is szuper választás. Minden második nap lehet nyitni, és olyan meglepetések várnak, mint a fürdőbomba, habfürdő, fürdőolaj, testkondicionáló és szappan. További információkért kattints ide!

Lush – 27 490 Ft Forrás: Lush

NYX

A NYX sminkmárka is készült adventi naptárral. A 24 ablak olyan csodás sminktermékeket rejt, mint a különböző szemhéjpúderek, highlighterek, pirosító, de főleg a rúzsok szerelmeseinek ajánljuk ezt a csomagot, a legtöbb napon ugyanis ajaktermékek várnak: a klasszikus rúzsok mellett olyan újdonságok is, mint az ajakkrémek vagy ajaklakkok. Részletekért kattints ide!

NYX – 14 490 Ft Forrás: NYX
Borzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztőhttp://www.life.hu/trend/20181121-borzalmas-ruhakat-kapott-az-interneten-vasarolt-no-de-elkepesztoen-atalakitotta-oket.htmlAz átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek! TrendOrigoHeti trendjelentés: stílusleckét adott a fiatal színésznő, Chloë Grace Moretz http://www.life.hu/trend/20181123-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-emily-blunt-kesha.htmlEzen a héten sem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, és ahogy az lenni szokott, akadtak csodálatos, de rémes ruhák is. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! TrendOrigoSzexi képeken Justin Bieber felesége, a modell Hailey Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20181121-a-legszexibb-kepek-justin-bieber-felesegerol-hailey-baldwinrol.htmlHabár Alec Baldwin már szeptemberben azt híresztelte, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin összeházasodtak, a párocska az elmúlt napokig tagadta a híresztelést. Most azonban a modell Baldwinról Bieberre változtatta a nevét az Instagramon, hivatalossá téve a hírt. Hailey ráadásul ma ünnepli a 22. születésnapját, így eljött az idő, hogy összeszedjük róla a legfontosabb tudnivalókat. TrendOrigoA szépség másik arca, 3. rész: Down-szindrómás modellek http://www.life.hu/trend/20181120-a-szepseg-masik-arca-3-resz-down-szindromas-modellek.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. Az ő jelenlétük és munkásságuk a másság társadalmi elfogadtatásában is nagy szerepet játszik. TrendOrigoA világ legdrágább gumicsizmái: vajon megérik a pénzüket?http://www.life.hu/trend/20181119-a-vilag-legdragabb-gumicsizmai.htmlA hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara után megérkezett az esős, borongós, hideg őszi idő. Előkerülnek a téli csizmák, aminek azonban kiváló alternatívája az esős napokon a gumicsizma, amit korábban elsősorban mint fesztiválkelléket tartottunk számon. Nézd meg a világ legdrágább darabjait, és ismerd meg a hazai kínálatot is. TrendOrigo38 éves lett Ryan Gosling, a hipszter stílus koronázatlan királyahttp://www.life.hu/trend/20181108-38-eves-lett-ryan-gosling-a-hipszter-stilus-kronazatlan-kiralya.htmlTalán nincs is olyan nő a világon, aki legalább egy film erejéig ne szeretett volna bele Ryan Goslingba. Mi ráadásul nemcsak a filmvásznon imádjuk, és nemcsak a tehetségéért rajongunk, hanem a stílusáért is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.