Péter Szabó Szilvia megmutatta tündéri kétéves kislányát

anyaság Péter Szabó Szilvia lány család gyermek születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható fotót mutatott kétéves kislányáról Péter Szabó Szilvia a csöppség születésnapja alkalmából. 

Már korábban láthattuk Péter Szabó Szilvia csodás kislányát, Emmát. Ám azóta nagyon nagyot nőtt, már kétéves.

Most az édesanya egy megható posztban kívánt boldog születésnapot lányának.

„Nagyon Boldog Születésnapotm, Kicsi Boldogságom! Köszönöm, hogy engem választottál! Köszönöm, hogy az anyukád lehetek! Köszönöm, hogy igazi fényt és színeket hoztál az életembe! A világ legboldogabb emberének érzem magam, hogy már 2 éve minden nap ölelhetlek, szerethetlek, hogy az édesanyád lehetek! Végtelenül szeretlek Angyalkám!” – írta a fotóhoz Péter Szabó Szilvia.

Nyílt levél az anyámnak, aki nem tisztelte, hogy kislány voltam (18+)http://www.life.hu/csalad/20181125-nyilt-level-az-anyamnak-gyerekkori-szexualis-abuzus-18.htmlA gyermekkori szexuális abúzusról korábban már írtunk, most pedig egy olyan olvasói levelet kaptunk, amelyet mély fájdalommal olvastunk el. A családon belüli erőszak egy olyan formáját tárja elénk, amellyel jóval kevesebbszer szembesülünk. A nevét természetesen elhallgatni kívánó olvasónk saját bevallása szerint ezt a nyílt levelet egyfajta „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” felhanggal írta. Hosszú évek óta magában tartott sérelmek, kétségek és fel nem tett kérdések fogalmazódnak meg benne. CsaládOrigoKorcsolyázás közben fotózták le Katie Holmes és Tom Cruise lányát, Surithttp://www.life.hu/csalad/20181126-korcsolyazas-kozben-fotoztak-katie-holmes-es-tom-cruise-lanyat-surit.htmlRitkán készül fotó Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermekéről, Suriról. Most azonban a lesifotósok korcsolyázás közben lencsevégre kapták a fiatal lányt, így láthatjuk, mennyire hasonlít édesanyjára. Család--A gyermekkori elhízás nem csak esztétikai probléma http://www.life.hu/csalad/20181122-gyermekkori-elhizas-nemcsak-esztetikai-problema.htmlMenzareform ide, mindennapos testnevelés oda, az elhízott gyerekek száma egyre riasztóbb méreteket ölt. Hogyan előzhetjük meg a gyerekkori elhízást? Miért baj, ha dundi a gyerek? Mit kezdjünk a válogatós csemeténkkel? A gyermekkori elhízás témájáról dr. Döncző Margit gyermekgyógyász-obezitológust kérdeztem. CsaládOrigoJanicsák Vecáék családja egy új kutyussal bővült: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181126-janicsak-vecaek-csaladja-egy-uj-kutyussal-bovult.htmlÚj taggal bővült Janicsák Vecáék családja: imádnivaló teremtés érkezett hozzájuk. Család--Balázs Andi nővérét gyermekként gázolta halálra egy autóhttp://www.life.hu/csalad/20181126-balazs-andi-noveret-gyermekkent-gazolta-halalra-egy-auto.htmlÖt évvel ezelőtt veszítette el édesanyját Balázs Andrea színésznő, gyermekként pedig a nővérét gázolta halálra egy autó. A színésznő a Csak show és más semmi adásában is elérzékenyült. Mint mondta: egész életét végigkíséri a tragédia. Család--Kiszel Tündét megható fotóval köszöntötte a lánya születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/csalad/20181126-kiszel-tundet-meghato-fotoval-koszontotte-lanya-szuletesnapja-alkalmabol.htmlA napokban ünnepelte a születésnapját Kiszel Tünde. A naptárdíva lánya, Donatella egy szívmelengető családi fotóval köszöntötte édesanyját. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.