Jessica Soares minden reggel egy gót babává sminkeli magát

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Colin Bell / Barcroft Images -
baba önkép smink Jessica Soares gót
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kék és rózsaszín parókát, pink orrkarikát és extrém sminket visel minden egyes nap a Rhode Islanden élő Jessica Soares. Órákat tölt a tükör előtt azért, hogy egy gót stílusú babára hasonlítson. 

Akár másfél órát is áll a tükör előtt reggelente Jessica Soares, mire olyan külsőt varázsol magának, amellyel szívesen lép ki az utcára.

Így fest smink nélkül Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Colin Bell / Barcroft Images

A Rhode Islanden élő 24 éves lány mindennap úgy fest, mint egy gót stílusú játék baba. Kék és rózsaszín parókát húz, az orrába pink orrkarikát tesz, az arcát pedig erősen sminkeli. Úgy véli, mindenkinek joga van úgy kinézni, ahogyan jól érzi magát. A külsején gyakran meghökkennek az utcán, ám ő így érzi magát teljesnek.

A japán Lolita stílusra emlékeztető ruhákat hord Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Colin Bell / Barcroft Images

A nagy télikabátmustra: találd meg a stílusodat!http://www.life.hu/trend/20181128-a-nagy-telikabatmustra.htmlKörbenéztünk az üzletek kínálatában, hogy megmutassuk nektek, melyek az idei télikabáttrendek. Találd meg a kedvencedet! TrendOrigoKorábban csúfolták hatalmas mellei miatt, nemrég fotómodell lett belőle (18+)http://www.life.hu/trend/20181128-korabban-csufoltak-hatalmas-mellei-miatt-nemreg-fotomodell-lett-belole.htmlHatalmas keblekkel áldotta meg a sors Lexyt, akit sokáig nagyon zavartak a méretes idomai. Mára azonban elfogadta önmagát, és sikeres fotómodell lett belőle. TrendOrigoÍgy festenek a tetoválások az idős emberek testénhttp://www.life.hu/trend/20181128-igy-festenek-a-tetovalasok-az-idos-emberek-testen.htmlRengeteg fiatal készíttet magának tetoválást, ám vannak, akik idős korukra megbánják. A következő fotók ezt cáfolják. Olyan, életük virágán túlhaladott emberek mutatták meg tetoválásaikat, akik most is imádják azt, amit egykor a testükre varrattak. TrendOrigoMyléne Desclaux elárulta a francia nők fiatalságának titkáthttp://www.life.hu/trend/20181128-mylene-desclaux-elarulta-a-francia-nok-fiatalsaganak-titkat.htmlA francia nők időtlen eleganciáját és kortalanságát mindenki irigyli, de eddig nem tudtuk, mi a titkuk. Többé nem kell a sötétben tapogatóznunk, ha követni akarjuk őket ezen az úton: Myléne Desclaux írónő egy könyvben írta meg, miért érzik még az 50 éves francia nők is fiatalnak magukat. Íme, néhány tipp. TrendOrigoÚj külsőt villantott Gáspár Győző: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181127-uj-kulsot-villantott-gaspar-gyozo.htmlÚj külsőt villantott Gáspár Győző. TrendOrigoAdventi szépségkalendáriumok: szuper meglepetések minden naprahttp://www.life.hu/trend/20181126-adventi-szepsegkalendariumok-a-kedvenc-markainktol.htmlKözeleg az advent időszaka, ideje beszerezni hozzá a kalendáriumokat is, hogy igazán élvezetes és meglepetésekkel teli legyen a karácsonyi várakozás időszaka. Most megmutatjuk, hogy nekünk melyek a kedvenceink! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.