Megszületett Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislánya

Forrás: Marton Szilvia -
Tápai Szabina Kucsera Gábor szülés kislány Kucsera Milla újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon jelentette be Kucsera Gábor, hogy megszületett a kislánya, Kucsera Milla. A büszke apuka fotót is mutatott a csöppségről.

"Sziasztok, megérkezett Apa kicsi Hercegnője❤️Kucsera Milla❤️ Elmondhatatlanul Boldog vagyok és köszönöm Szerelmem @tapaiszabina ezt az újabb csodát!" - írta Gábor a fotóhoz, amit itt tudtok megnézni.

A mai Story magazinból kiderült, hogy a kislány már a múlt héten megszületett, a lapban azonban most mutatták meg a babát. Tápai a szülésről is beszélt:
"Amíg a műtétemet befejezte az orvos, Gábor végigkövette a kislányunkat. Látta, ahogy a nővérek megmérik a súlyát, a testhosszát, és videóra is vette. Fantasztikus érzés volt, és persze azóta sem tudok betelni a kisbabámmal."

Michael Bublé legújabb lemezén Mága Zoltán hegedülhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-michael-buble-legujabb-lemezen-maga-zoltan-hegedul.html--Kitiltott celebek: Charlie Sheen egy hotel, John Travolta pedig egy gyógyfürdő küszöbét nem lépheti áthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-kitiltott-celebek-charlie-sheent-hotelbol-john-travoltat-gyogyfurdobol.htmlA hírnevük és a töménytelen mennyiségű pénzük elhitetik a hírességekkel, hogy nekik mindent lehet. Azt képzelik, a törvényen felül állnak, és ez a féktelen szabadságérzet nagyon rossz döntésekhez vezet. Azt hiszik, el tudják kerülni a felelősségre vonást, és más bánásmódban részesülnek, mint a hétköznapi emberek, ami egy darabig lehet, hogy igaz, de egyetlen szórakozóhely, város vagy szálloda sem viseli el hosszú távon a sztárok viselkedését. Íme, azok a hírességek, akiket kitiltottak már rossz magaviseletük miatt. TV + SztárokOrigoÁllítják, Diana hercegnőnek született egy lányahttp://www.life.hu/sztarok/20181128-allitjak-diana-hercegnonek-szuletett-egy-lanya.htmlEgy meglehetősen vicces összeesküvés-elmélettel állt elő egy külföldi portál: azt írják, Diana hercegnőnek és Károlynak született egy lánya, ám erről ők maguk sem tudtak. TV + Sztárok--Michael Bublé legújabb lemezén Mága Zoltán hegedülhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-michael-buble-legujabb-lemezen-maga-zoltan-hegedul.html--Csórics Balázs A legbátrabb páros forgatása után kérte meg kedvese kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-csorics-balazs-a-legbatrabb-paros-forgatasa-alatt-utan-kerte-meg-kedvese-kezet.htmlA legbátrabb páros című műsor forgatása után kérte meg kedvese, Adri kezét Csórics Balázs. A romantikus pillanat részleteit is elárulták. TV + Sztárok--Oroszországban bukkantak Meghan Markle hasonmására: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-oroszorszagban-bukkantak-meghan-markle-hasonmasara.htmlEgy orosz fotós Jekatyerinburg utcáin rábukkant Meghan Markle hasonmására. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.