Szinte meztelenül pózol legújabb reklámfotóján Gisele Bündchen szupermodell

Forrás: Brazil Photo Press/BRAZIL PHOTO PRESS/Eduardo Martins -
modell Gisele Bündchen reklámfotó meztelen szupermodell ékszer reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brazil ékszermárka, a Vivara számára készültek reklámfotók Gisele Bündchenről. A karácsonyi kampányhoz készített képek rendkívül szexire sikerültek.

A Brazil Vivara ékszermárka karácsonyi kampányához fotózták Gisele Bündchen szupermodellt. A képeken mindössze egy vörös lepel takarja. A modell fehér bőrén gyönyörűen csillognak a csodás ékszerek.

Gisele Bündchen idén 38 éves, és nemrégiben azt is elárulta, hogy szigorú diétáját mindössze egy dolog miatt hajlandó megszegni. Ez pedig a fánk.

Gisele Bündchen lenyűgözően fest a legújabb reklámfotóján Forrás: NorthPhoto

Diana hercegné ikonikus estélyije 35 millióért kelt el egy árverésenhttp://www.life.hu/trend/20181203-diana-hercegne-ikonikus-estelyije-35-millioert-kelt-el-egy-arveresen.htmlDiana hercegné estélyi ruhája 100 ezer fontért, vagyis átszámítva 35 millió forintért talált új gazdára egy árverésen. Trend--38 éves lett Anna Chlumsky, a My Girl – Az első szerelem egykori sztárjahttp://www.life.hu/trend/20181130-anna-chlumsky-az-elso-szerelem-egykori-sztarja-igy-nez-ki-most.htmlKi ne emlékezne a harmincas korosztályból a My Girl – Az első szerelem című filmre? Az 1991-es családi filmben Anna Chlumsky és Macaulay Culkin voltak a főszereplők. Utóbbiról manapság is sokat hallani, Anna viszont kevesebbet van reflektorfényben, pedig a 38. születésnapját ünneplő színésznő ma is megjelenik vörös szőnyeges eseményeken. TrendOrigoTolvai Reni piros csipkében mutatta meg formás melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181202-tolvai-reni-piros-csipkeben-mutatta-meg-formas-melleit-foto.htmlHamarosan kezdődik a Sztárban Sztár következő adása, ám Tolvai Reni már színpadra lépés előtt felforrósította a hangulatot. TrendOrigoDér Heni kék flitteres bodyban mutatta meg formás idomait: videóhttp://www.life.hu/trend/20181202-der-heni-kek-flitteres-bodyban-mutatta-meg-formas-idomait-video.htmlDér Heni aztán tudja, mitől döglik a légy: így hívta fel a figyelmet közelgő klippremierjére. TrendOrigoKiss Ramóna afrofrizurát és hatalmas melleket villantott az X-Faktorban: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181202-kiss-ramona-afro-frizurat-es-hatalmas-melleket-villantott-az-xfaktorban-foto.htmlKiss Ramóna megújult külsővel mutatkozott az X-Faktor szombati adásában. Trend--Palvin Barbi apró bugyiban mutatta meg tökéletesre munkált testét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181202-palvin-barbi-apro-bugyiban-mutatta-meg-tokeletesre-munkalt-testet-foto.htmlPalvin Barbi másodszor kapott meghívást a világ egyik legnagyobb divateseményére, a Victoria's Secret show-ra. Nem csoda, ha a szupermodell lázasan készült a nagy napra, amire ma kerül sor. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.