Szexért kínál kiadó szobát egy férfi

Forrás: BELGA/AFP/ImageGlobe/Jonas Hamers -
szex albérlet kiadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexért cserébe kínál albérletet hölgyek számára egy férfi.

Megdöbbentő hirdetésre bukkant a Blikk: egy férfi szexért cserébe kínál kiadó lakrészt a hölgyeknek.

Lakrész kiadó munkahellyel rendelkező lány vagy hölgy számára, maximum 50 éves korig. Bérleti díj igen kedvező, fix 20 ezer forint, ami tartalmazza a rezsit, plusz heti egy alkalom természetben" – így szólt a felhívás.

A lapnak sikerült elérnie a férfit, aki a nevét nem vállalta, de bátran nyilatkozott. Elmondása szerint teljesen normális dolog, amit tesz. El is magyarázta, pontosan hogyan gondolja.

A természetben fizetést én nem egy ilyen romantikus dolognak gondolom, csak hogy kihasználjuk egymást testileg. Kétféle lehetőséged van, rajtad áll, hogy melyik a szimpatikusabb. Meg lehetne oldani úgy, hogy orálisan kényeztetsz engem végig, vagy pedig aktussal oldanánk meg a dolgot. Ha utóbbit szeretnéd inkább, jó lenne, ha gyógyszerrel védekeznél, hogy elkerüljük a teherbe esést."

A hirdető nem követ el bűncselekményt Forrás: BELGA/AFP/ImageGlobe/Jonas Hamers

Az ügyvéd szerint a hirdetés erkölcstelen, de a hirdető nem követ el bűncselekményt.

Nem beszélhetünk üzletszerű kéjelgésről, hiszen nincs szó válogatás nélküli szexpartner felhajtásáról, prostitúcióról. Ebből később kialakulhat akár barátság, szimpátia. Erkölcsileg mindenképp sajátos az eset, jogi értelemben azonban az ilyen albérletszerződésért senki sem tehet feljelentést" – magyarázta Kamarás Péter ügyvéd.

A budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni Verrasztó Evelynhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-budapesti-vilagbajnoksag-utan-vissza-akart-vonulni-verraszto-evelyn.htmlVerrasztó Evelyn elárulta, a budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de nem tehette. Még szeretne bizonyítani. TV + SztárokOrigoAurelio eljegyezte barátnőjét, Dominikáthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-aurelio-eljegyezte-baratnojet-dominikat.htmlAurelio tud még meglepetéseket okozni: A legbátrabb páros című műsor forgatása alatt megkérte barátnője kezét! TV + SztárokOrigoRadics Gigit rengetegen elítélik azért, mert kiejtette az X-Faktorból a saját versenyzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-radics-gigit-rengetegen-elitelik-azert-mert-kiejtette-az-x-faktorbol-a-sajat-versenyzojet.htmlRadics Gigi megdöbbentő döntést hozott szombaton az X-Faktorban: nem engedte tovább saját mentoráltját. Taka kiesett a versenyből, az énekesnő pedig magára haragította a rajongókat. TV + SztárokOrigoÍme, az öt leggazdagabb színész: Tom Hankstől Johnny Deppighttp://www.life.hu/sztarok/20181203-ime-az-ot-leggazdagabb-szinesz-tom-hankstol-johnny-deppig.htmlAz igazán nagyszabású filmek és sorozatok nemcsak szórakoztatnak, de nagyon sok pénzzel gazdagítják a bennük szereplő színészeket. Talán el sem tudjuk képzelni, a legnagyobb szerepeik hány nullát írtak a sztárok bankszámláján lévő összeg végére. A férfi színészek között a legsikeresebb Jerry Seinfeld, aki producerként és íróként is dolgozott a legjobban jövedelmező sorozatában. TV + SztárokOrigoA Dal 2019: Dallos Bogi lett A Dal 2019 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-dal-2019-dallos-bogi-lett-a-dal-2019-musorvezetoje.htmlMagyarország is nevezett a 2019-es Eurovíziós Dalversenyre, amit ezúttal Izraelben rendeznek meg. Ennek előválogatója A Dal című műsor, aminek új műsorvezetője Dallos Bogi lett. Bogi elmondta, hogyan készül az új feladatra, hiszen eddig énekesként próbálkozott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSztárban sztár: Kállay-Saunders András távozott a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-sztarban-sztar-kallay-saunders-andras-tavozott-a-musorbol.htmlA Sztárban sztár legutóbbi műsora Kállay-Saunders András számára ért véget: a nézőktől és a zsűritől sem kapott elegendő pontot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.