Heti trendjelentés: Julia Roberts 51 évesen is csodaszép

Gigi Hadid Julia Roberts trendjelentés vörös szőnyeg Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten nem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, és izgalmas outfitekből sem. Most megmutatjuk a legemlékezetesebb darabokat: a kedvenceinket, és amelyek egyáltalán nem tetszettek!
  • Az egyik legnagyobb kedvencünk a héten Gigi Hadid volt. A bájos modell a 2019-es Pirelli-naptár milánói bemutatóján viselte ezt a rendkívül elegáns estélyit. Nem is tudnánk olyat mondani, akihez jobban passzolna ez a ruha.
Gigi Hadid Forrás: Getty Images
  • Julia Roberts nemrég ünnepelte 51. születésnapját. A színésznőnek, azt kell mondanunk, hogy az öregedés is nagyon jól áll, főleg, hogy nem lépett a plasztikrémmé vált Meg Ryan és Nicole Kidman nyomába. A pöttyös manapság nagy trend, és a ruhához választott elegáns, mégis letisztult kabát is fantasztikusan állt rajta.
Julia Roberts Forrás: Getty Images

Micsoda nő! Ikonikus képek a születésnapos Julia Robertsről

A világ legszebb nőjének és a legszebb mosolyú nőnek is többszörösen megválasztott színésznőt ritkán látott fotóival ünnepeltük 51. születésnapján! Kattints ide a galériáért!
  • Ha valaki egyszer megszokja a fiatal színésznő, Saoirse Ronan stílusát, akkor nagy eséllyel a rajongójává is fog válni. Valószínűleg velünk is ez történhetett, az évek alatt szépen lassan hozzászoktunk, Saoirse ezen szettjét ugyanis kifejezetten imádtuk.
Saoirse Ronan Forrás: Getty Images
  • A hét nagy vesztese Olivia Wilde, aki először egy filmbemutatón colour blockingolt, és mindehhez nagyon, de nagyon erőteljes szemsminket viselt. A GQ Man of the Year gálán pedig csipkés melltartóban érkezett, pedig már azt hittük, hogy ez a trend is kikopott.
Olivia Wilde Forrás: Getty Images

Hollywoodi sztárok, akik másként gondolkodnak az öregedésről

A 21. században, amikor a 40 az új 30, és az 50 az új 40, minden arról szól, hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. Az állandó figyelem középpontjában álló hírességek még inkább úgy érzik, hogy 50 felett is 20-nak kell kinézniük, ami általában tragikusan szétplasztikázott külsőhöz vezet. Szerencsére Hollywoodban is akad néhány kivétel, aki máshogy gondolkodik erről. Íme, a méltóságteljes öregedés hívei!

A legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetnihttp://www.life.hu/trend/20181130-sminkbakik-amiket-25-felett-tilos-elkovetni.htmlTinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek ezek! TrendOrigo38 éves lett Anna Chlumsky, a My Girl – Az első szerelem egykori sztárjahttp://www.life.hu/trend/20181130-anna-chlumsky-az-elso-szerelem-egykori-sztarja-igy-nez-ki-most.htmlKi ne emlékezne a harmincas korosztályból a My Girl – Az első szerelem című filmre? Az 1991-es családi filmben Anna Chlumsky és Macaulay Culkin voltak a főszereplők. Utóbbiról manapság is sokat hallani, Anna viszont kevesebbet van reflektorfényben, pedig a 38. születésnapját ünneplő színésznő ma is megjelenik vörös szőnyeges eseményeken. TrendOrigoA nagy télikabátmustra: találd meg a stílusodat!http://www.life.hu/trend/20181128-a-nagy-telikabatmustra.htmlKörbenéztünk az üzletek kínálatában, hogy megmutassuk nektek, melyek az idei télikabáttrendek. Találd meg a kedvencedet! TrendOrigo5+1 szépségtipp, amit 10 év múlva meg fogsz köszönni magadnakhttp://www.life.hu/trend/20181130-szepsegtippek-amiket-10-ev-mulva-meg-fogsz-koszonni-magadnak.htmlA szépség nem csak genetika. Tőlünk, a mi szokásainktól is függ, hogy milyen lesz az arcbőrünk, és mennyire leszünk egészségesek az évek múlásával. TrendOrigoSzexi képeken Justin Bieber felesége, a modell Hailey Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20181121-a-legszexibb-kepek-justin-bieber-felesegerol-hailey-baldwinrol.htmlHabár Alec Baldwin már szeptemberben azt híresztelte, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin összeházasodtak, a párocska az elmúlt napokig tagadta a híresztelést. Most azonban a modell Baldwinról Bieberre változtatta a nevét az Instagramon, hivatalossá téve a hírt. Hailey ráadásul ma ünnepli a 22. születésnapját, így eljött az idő, hogy összeszedjük róla a legfontosabb tudnivalókat. TrendOrigoA szépség másik arca, 3. rész: Down-szindrómás modellek http://www.life.hu/trend/20181120-a-szepseg-masik-arca-3-resz-down-szindromas-modellek.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. Az ő jelenlétük és munkásságuk a másság társadalmi elfogadtatásában is nagy szerepet játszik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.