A mexikói Vanessa Ponce de Leon nyerte az idei Miss World szépségversenyt

Miss World szépségverseny Szarvas Andrea szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mexikói Vanessa Ponce de Leon nyerte az idei Miss World szépségversenyt.

Hétvégén rendezték az idei Miss World szépségversenyt a dél-kínai Hajnan-szigeten lévő Sanya városában. Sajnos a magyar versenyző, Szarvas Andrea nem jutott a legjobb 30 közé.

A korona végül a 26 esztendős mexikói modell, Vanessa Ponce de Leon fejére került.

A gyönyörű győztes: Vanessa Ponce de Leon Forrás: Artyom Ivanov/TASS/Artyom Ivanov

Mexikói szépség fejére került a korona Forrás: Artyom Ivanov/TASS/Artyom Ivanov

Sztárban sztár: Gesztesi Károly esett ki az elődöntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-sztarban-sztar-gesztesi-karoly-esett-ki-az-elodontoben.htmlA Sztárban sztár elérkezett a végéhez, az ország házibulijának elődöntője vasárnap lezárult, és így kialakult a döntős csapat. Valakinek ehhez azonban távoznia kellett, ő éppen a végső megmérettetés előtt esett ki a versenyből. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigi és Puskás Peti élőben vesztek össze Gáspár Lacivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-x-faktor-radics-gigi-es-puskas-peti-eloben-vesztek-ossze-gaspar-lacival.htmlGáspár Laci nem tudta elfogadni a mentoráltjának, Arany Timinek szóló kritikákat, Radics Gigivel és Puskás Petivel is csúnyán összeszólalkozott a műsorban. Parázsvita alakult ki köztük. TV + SztárokOrigoElmarad Curtis és Emilio nagykoncertje: sokat bukhattak így a szervezőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-elmarad-curtis-es-emilio-nagykoncertje-sokat-bukhattak-igy-a-szervezok.htmlElmarad Curtis és Emilio nagykoncertje. A jövő tavaszra tervezett buli állítólag nagy bukás így a szervezőknek. TV + SztárokOrigoÁgynak döntötte Norbit Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-agynak-dontotte-schobert-norbit-rubint-reka.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka büszkén mutatják meg követőiknek, hogy mennyire odavannak egymásért a mai napig. Így történt most is... TV + SztárokOrigoNem posztol többet Natikáról Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20181209-nem-posztol-tobbet-fotokat-natikarol-hodi-pamela.html Nem mutat több fotót a kislányról. TV + SztárokOrigoMegműttette a mellét Luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181208-megmuttette-mellet-luxus-vasvari-vivien.htmlKés alá feküdt Vasvári Vivien! A Feleségek luxuskivitelben című reality szereplője a mellét szabatta át, ugyanis a szoptatás miatt megváltozott az alakja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.