Gundel Takács Gábor 28 éve él házasságban, most a magánéletéről beszélt

Fotó: Koncz Márton -
házasság műsorvezető párkapcsolat Gundel Takács Gábor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán avatja be a nyilvánosságot a magánéletébe Gundel Takács Gábor. Most azonban megtette. Huszonnyolc éve tartó házasságáról beszélt és arról, mi a titka egy jó kapcsolatnak. 

„Úgy gondolom, nem kell mindig minden jogos kérdést feltenni, és nem kell mindig minden szituációban az embernek a másikból a saját igazságát kisajtolnia” – mondta a Blikknek Gundel Takács Gábor. A tévés ritkán avatja be a nyilvánosságot a magánéletébe, ám most 28 éve tartó házasságáról beszélt. „Hanem hagyni kell néha, ha fáradt, ha rossz napja van, akkor a vita helyett és a saját igazság helyett meg kell ölelni, vagy vinni neki egy pohár pezsgőt” – folytatta Gundel.

Gundel Takács Gábor a házasságáról beszélt Fotó: Koncz Márton

Azt mondja, szerinte a jó házasság titka, hogy ki kell fejezni az érzéseket, és feltétlenül őszintének kell lenni. „Pontosan tudjuk a hazugságokról, hogy vannak, persze, az úgynevezett kegyes hazugságok is” – fogalmazott Gundel, aki feleségével, Ágotával három gyermeket nevelt fel, Annát, Bencét és Gergelyt.

Nem szabad szemet hunyni a lányokkal szembeni iskolai erőszak feletthttp://www.life.hu/csalad/20181207-lanyok-elleni-eroszak-zaklatas-az-iskolakban.htmlAz iskolai és internetes zaklatásról korábban már írtunk, most a lányok elleni helytelen szexuális viselkedés, erőszak és megszégyenítés témakörét fogjuk körbejárni. Hiszen ez nap mint nap jelen van az iskolák falain belül, épp csak nem tudunk róla. CsaládOrigoIlyen nagy már Liptai Claudia kisfia, Marci - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181207-ilyen-nagy-mar-liptai-claudia-kisfia-marci.htmlLiptai Claudia megmutatta kisfiát, Marci hatalmasat nőtt az utóbbi időben. CsaládOrigoEzek minden anyát foglalkoztatnak: 4 érdekesség a csecsemőkkel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/csalad/20181206-ezek-minden-anyat-foglalkoztatnak-4-erdekesseg-a-csecsemokkel-kapcsolatban.htmlAz újszülöttekkel, csecsemőkkel kapcsolatban még mindig sok minden kérdéses. A következőkben négy, rájuk vonatkozó kérdésre találod meg a választ, amelyek egy része biztosan meg fog hökkenteni. CsaládOrigoFrederick Connie-nak el kellett döntenie, hogy a felesége vagy a még meg nem született gyermeke éljenhttp://www.life.hu/csalad/20181208-frederick-connie-nak-donteni-kellett-hogy-a-felesege-vagy-a-meg-nem-szuletett-gyermeke-eljen.htmlFrederick Connie-nak felesége és meg nem született gyermeke életéről kellett határoznia: csak az egyiküket választhatta. CsaládOrigoGáspár Laci lánya, Mirjam 16 éves lett - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181207-gaspar-laci-lanya-mirjam-16-eves-lett.htmlGáspár Laci megmutatta, milyen nagyra nőtt a lánya: Mirjam már 16 éves! CsaládOrigoŐ Palik Júlia, Palik László lánya - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181206-o-palik-julia-palik-laszlo-lanya.htmlPalik László első házasságából született gyermekéről nem sokat hallani, pedig már felnőtt, sikeres nő. Ő Palik Júlia. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.