Iszak Eszter család gyermek gyermekkor szegénység nélkülözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Esztert és öccsét egyedül nevelte az édesanyjuk. Rengeteget dolgozott, nagymamájuk vigyázott rájuk, tudták, mi a nélkülözés.

Rászorulókon segít Iszak Eszter, ételosztásokon vesz részt. Leginkább az idősek sorsa érinti meg, mint mondta: a nagymamája jut róluk eszébe. De ők is megtanulták, hogy mi a nélkülözés.

„Édesanyám fonónő volt, egyedül nevelt minket az öcsémmel. Megpróbált mindent megadni nekünk erején felül, napi tizenhat órát dolgozott a fonodában. Persze volt fűtésünk és fedél is a fejünk felett, de tudom, milyen érzés nélkülözni” – mesélte a Best magazinnak Iszak Eszter, aki az első diplomás a családban.

Iszak Eszter ételosztásokon segít Fotó: Hirling Bálint - Origo

Mint mondta: édesanyja reggeltől estig dolgozott, a nagymamája vigyázott rájuk. Már együtt laknak az öccsével Budapesten, az édesanyja még mindig Dunaújvárosban él, de tudja támogatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.