Ahogy az lenni szokott, év vége felé közeledve elkészítjük az aktuális évi mérleget. Most megmutatjuk, kik azok a magyar sztárok, akik 2018-ban lefogytak.

  • Az idei esztendő meglehetősen mozgalmas volt Koholák Alexa számára. Férjhez ment, szerepet kapott a Csak show és más semmiben, és most úgy tűnik, az alakja is megváltozott: rengeteget fogyott. A közösségi oldalán mutatta meg nemrégiben a változást az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja. A kép alatt azt is elárulta, hogy ugyan a boldogság és a kiegyensúlyozott élet miatt szaladtak fel rá a kilók, mégis zavarta már a súlyfelesleg. Ezúttal azonban nem azért fogyott, hogy bárkinek is bizonyítson, csak arra figyel, hogy jól érezze magát a bőrében.
  • Tarján Zsófia, vagyis a Honeybeast énekesnője remek formában van: 13 kilótól szabadult meg február óta. Az énekesnő két éve már edz, de igazán látványos akkor lett az átalakulás, amikor az étrendjét is megváltoztatta. Az énekesnő számára nemcsak a fogyás miatt volt fontos az életmódváltás, hanem azért is, hogy megfelelő kondija legyen a fellépésekhez. 
  • Singh Viki 2017 decemberében még 67 kilót nyomott és folyton éhségérzet gyötörte. Aztán édesapja hozott neki egy csodaszert Indiából, és ennek, illetve az életmódváltásának köszönhetően újra jól érzi magát a bőrében. Átalakulását májusban mutatta meg közösségi oldalán. „Sokan mondták, hogy fogadjam el és szeressem magam, hisz szép vagyok, de én azt gondolom, hogy annak a 10 kg feleslegnek nem volt helye a testemen! Az én esetemben ez nem testképzavar volt, hanem valós felesleg! Boldog vagyok, és büszke, hogy annyira kitartó voltam, hogy elértem a kitűzött célt! De most nem szabad visszaesni! Persze néha szabad csalni, de bizony az álomalak elérése minimális életmódváltással jár!" - írta az Instagramra posztolt kép mellé. 
  • Laky Zsuzsi, a 2003-as Európa Szépe cím birtokosa ma már két kislány büszke anyukája. Zsuzsinak a várandóssága után lett kerekebb, nőiesebb testalkata, és habár úgy is jól érezte magát a bőrében, az elmúlt időszakban egyre többet posztolt az edzőteremből. Idén nyáron már igencsak látványos volt a modell átalakulása.
  • A férfiak is rendesen kitettek magukért 2018-ban. Gáspár Laci például elképesztő formában van. Saját bevallása szerint 20 évig volt túlsúlyos, de végre lezárta ezt a korszakot, és most jobban érzi magát, mint valaha. "2015-ben kezdődött minden, láttam magam a tévében, s eldöntöttem, változtatok. Ignácz Attila segít a fejlődésben, ő a személyi edzőm, hálás vagyok neki, nélküle nem ment volna. Nincs megállás. Hajnali öt vagy fél öt körül kelek, úgy, hogy a munkák miatt éjfél előtt ritkán kerülök ágyba. Ez lassan másfél éve így megy. Betartom az edzéstervet, és a diétára is odafigyelek. Van egy célom, amit még nem értem el, de haladok felé" - nyilatkozta korábban Laci.
  • Zsidró Tamás mesterfodrász sem idén kezdett bele az életmódváltásba, de 2018-ban már nagyon látványos eredménnyel állt az Ez Zsír! életmódmagazin kamerái elé. Egy pár évvel ezelőtti nyári fotó hozta a sorsdöntő változást Tamás életében. A fotó hatására fogalmazódott meg benne: szüksége van az életmódváltásra. De nem csak fogyni akart, a legfontosabb az volt számára, hogy jó kondiban legyen.
  • Elképesztően látványos átalakuláson esett át Szabó Ádám, aki tavaly nyáron határozta el, hogy változtat a külsején. Ekkor le is adott 15 kilót, és az idei év már inkább az izomépítésről szólt. Saját bevallása szerint elsősorban saját magának akart bizonyítani mindennel, az eredmény mindenesetre igencsak tetszetős.