Angelina Jolie azt mondta gyermekének, hogy Brad Pitt nem is akarta örökbe fogadni

Brad Pitt örökbe fogadás válás család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Angelina Jolie még mindig nem nyugodott bele abba, hogy közös felügyeletet állapítottak meg neki és volt férjének, Brad Pittnek a gyermekelhelyezés során. Egy bennfentes szerint azt mondta örökbe fogadott fiuknak, Paxnak, hogy Brad nem is akarta őt adoptálni. 

Korábban megírtuk, hogy közös felügyeletet állapítottak meg Brad Pittnek és Angelina Jolie-nak, ami a gyermekek láthatását illeti.

Egy bennfentes információi szerint Jolie azt mondta egyik örökbe fogadott gyermeküknek, Paxnak, hogy Pitt valójában nem is akarta őt örökbe fogadni. Miután pedig megtörtént az adoptálás, az apa nagyon dühös volt.

A Daily Mail cikke szerint azonban csak arról volt szó, hogy 1 évvel Shiloh megszületése után Pitt nem tartotta jó ötletnek, hogy ilyen hamar egy 3 éves gyermeket adoptáljanak, aki ráadásul nem tud angolul. Sőt tudni lehet, hogy akkoriban a szülők között sem volt minden rendben.

Angelina Jolie szerint Brad Pitt nem akarta örökbe fogadni Paxot Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.