A hét legizgalmasabb eseménye a divatbakikban bővelkedő Fashion Awards volt, ahol Meghan Markle okozott óriási meglepetést. Ezenkívül sem volt hiány örömteli divatpillanatokban: mutatjuk a legemlékezetesebbeket!

  • Az egyik legnagyobb kedvencünk a héten Emily Blunt volt, akit az új Mary Poppins film párizsi és londoni premierjén is láthattunk. Előbbin egy csodálatos, virágokkal hímzett ruhát viselt, utóbbin pedig egy álomszép királykék estélyit.  
Emily BluntForrás: Northfoto, Getty Images
  • Margot Robbie szintén tündökölt: imádtuk ezt a pöttyös anyagot, a szabást, és a virágos díszeket is. Csodás volt az összkép.
Margot RobbieForrás: Getty Images
  • Úgy fest, ezen a héten szinte mindenki a legjobb formáját hozta. Diane Kruger bársonnyal kombinált csipkeruhája izgalmas és szexi volt.
Diane KrugerForrás: Getty Images
  • Az Aquamen világpremierjén viselt ruháját imádtuk, a Los Angeles-i premieren viszont már nem volt kifogástalan Amber Heard külseje. A ruha ezúttal is fantasztikusan állt rajta, a túltolt kontúrozás viszont teljesen tönkretette az összképet. 
Amber HeardForrás: Getty Images
  • Egy ilyen Giambattista Valli ruha Rihannán kívül senki másnak nem áll jól. Még Jennifer Lopeznek sem, hiába próbálkozott vele.
Jennifer LopezForrás: Getty Images