Heti trendjelentés: Amber Heard durvát bakizott, Emily Blunt tündökölt

trendjelentés sminkbaki Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legizgalmasabb eseménye a divatbakikban bővelkedő Fashion Awards volt, ahol Meghan Markle okozott óriási meglepetést. Ezenkívül sem volt hiány örömteli divatpillanatokban: mutatjuk a legemlékezetesebbeket!
  • Az egyik legnagyobb kedvencünk a héten Emily Blunt volt, akit az új Mary Poppins film párizsi és londoni premierjén is láthattunk. Előbbin egy csodálatos, virágokkal hímzett ruhát viselt, utóbbin pedig egy álomszép királykék estélyit.
Emily Blunt Forrás: Northfoto, Getty Images
  • Margot Robbie szintén tündökölt: imádtuk ezt a pöttyös anyagot, a szabást, és a virágos díszeket is. Csodás volt az összkép.
Margot Robbie Forrás: Getty Images
  • Úgy fest, ezen a héten szinte mindenki a legjobb formáját hozta. Diane Kruger bársonnyal kombinált csipkeruhája izgalmas és szexi volt.
Diane Kruger Forrás: Getty Images
  • Az Aquamen világpremierjén viselt ruháját imádtuk, a Los Angeles-i premieren viszont már nem volt kifogástalan Amber Heard külseje. A ruha ezúttal is fantasztikusan állt rajta, a túltolt kontúrozás viszont teljesen tönkretette az összképet.
Amber Heard Forrás: Getty Images
  • Egy ilyen Giambattista Valli ruha Rihannán kívül senki másnak nem áll jól. Még Jennifer Lopeznek sem, hiába próbálkozott vele.
Jennifer Lopez Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.