Egészsége érdekében lefogyott a plus size modell, most nekiestek a rajongói

fogyás plus size modell egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilli Luxe plus size modell úgy döntött, szeretne egészségesebb életmódot folytatni. Leadott néhány kilót, most viszont a saját rajongói kezdték el emiatt támadni.

Lilli Lux egy gyönyörű plus size modell, akit az Instagramon már több mint 1 millióan követnek. Az utóbbi időben azonban sokan elpártoltak tőle, mondván, túl sokat fogyott.

A 28 éves szépség valóban leadott 9 kilót, de azért tette, mert szeretett volna egészségesebb életmódot folytatni. Jobban odafigyelt az étkezésére, és rendszeresen eljárt edzőterembe.

Emiatt azonban nemcsak a rajongók pártoltak el tőle, hanem több munkát is elveszített, mert most már nem plus size-nak, hanem csak „medium" size-nak tartják.

Muszáj volt változtatni, mert nagyon fáradékonynak és rosszkedvűnek éreztem magam minden egyes nap. Rengeteg negatív üzenetet kaptam, hogy korábban sokkal jobban néztem ki, és emiatt úgy döntöttek, nem követik tovább a közösségi oldalamat... De nem bántam meg, amit tettem, saját magamért és az egészségemért tettem" – mesélte a Daily Mailnek.

Szuper ajándékok életmódváltóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181210-karacsonyi-ajandekok-eletmodvaltoknak.htmlHa egy számodra fontos személy életmódváltásba kezd, nem is tehetsz mást, mint hogy támogatod, hiszen az egészség a legnagyobb kincs az életben, minden további jónak és fontosnak az alapja. Karácsonykor pedig még ajándékkal is kifejezheted a támogatásodat, ehhez adunk most tippeket! Ez Zsír!OrigoTámadják az édesanyát, akinek kislánya az édesség helyett a brokkolit választjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181214-tamadjak-az-edesanyat-akinek-kislanya-az-edesseg-helyett-a-brokkolit-valasztja.htmlUtálja az édes ízeket a pécsi édesanya, Györei Ancilla kislánya, Zoé. Erről egy videót is feltöltött az asszony az internetre, amely szinte az egész világot bejárta, 35 millióan látták. Ám nem csak pozitív kommenteket kapott, sokan támadták. Ez Zsír!Origo5 nagyon is egészséges hozzávaló a karácsonyi sütikavalkádban http://www.life.hu/ez-zsir/20181206-egeszseges-hozzavalok-a-karacsonyi-sutemenyekben.htmlNem a süteményeket, csak a túlevést kell elkerülnünk karácsonykor. A sütikben ráadásul kifejezetten egészséges alapanyagok is vannak, amelyeknek kiélvezhetjük jótékony hatásait, ha az imént említett mértékletesség elvét megtartjuk. Ez Zsír!OrigoTóth Gabi 11 kilót fogyott: meg is mutatta karcsú alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181213-toth-gabi-11-kilot-fogyott-meg-is-mutatta-karcsu-alakjat.htmlTóth Gabi egész alakos fotón mutatta meg, mennyit fogyott idén. Ez Zsír!--A karácsonyi fűszerek igazi csodaszerek: így hatnak a testedrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-a-karacsonyi-fuszerek-igazi-csodaszerek-igy-hatnak-a-testedre.htmlA karácsonyi illatfelhőben kifejezetten fontos szerepük van azoknak a fűszereknek, amelyeket az ünnepi sütemények és ételek elkészítéséhez használunk. De nemcsak az illatuk és az ízük miatt érdemes fogyasztani őket, hanem jótékony hatásaik miatt is. Ez Zsír!OrigoÍme egy gyakorlat, amivel 300 kalóriát égethetsz 30 perc alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181212-ime-egy-gyakorlat-amivel-300-kaloriat-egethetsz-30-perc-alatt.htmlA mozgás elengedhetetlen, ha fogyni, izmosodni szeretnénk. A megfelelő gyakorlatot azonban sokszor nehéz kiválasztani. Mutatunk egyet, amellyel akár 300 kalóriát is elégethetsz 30 perc alatt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.