Idén is csodás esküvőknek örülhettünk. Volt egy, ami az érdeklődés abszolút középpontjában állt, többen újrapróbálkoztak, és tanúi lehettünk első házasságukat megélő hírességek nagy napjának is.

 

Harry herceg és Meghan Markle  

2018 legmeghatározóbb esküvője egyértelműen Harry hercegé volt. Május 19-én a brit királyi családhoz csatlakozott egy elvált, amerikai színésznő. Talán épp ezek miatt gondolták sokan úgy, hogy a pár nem fog eljutni az esküvőig, ám Harry és Meghan szerelme szerencsére túl tudott lépni ezeken az apróságokon. A Szent György-kápolnában tartott esküvőn mindketten csodásan festettek, de az arcukra kiülő boldogság fényében tündököltek igazán.

A hercegi esküvőt 79 ország televíziós társaságai közvetítették a helyszínről, a nézői szám pedig meghaladta az egymilliárdot.

Harry herceg és Meghan MarkleForrás: Getty Images

Liptai Claudia és Pataki Ádám  

Idén június 9-én a műsorvezető hozzáment cukrász kedveséhez. Először a pár szűk körű esküvőben gondolkodott, de végül egy kétnapos romantikus lagzit tartottak.

Liptai Claudia és Pataki ÁdámForrás: Instagram/liptaiclaudia

Rose Leslie és Kit Harington  

A Trónok harca sorozatban Havas Jon és a falon túli vad, Ygritte szerelmi szálának egy tragédia vetett véget. Az életben azonban a két színész szerelme idén beteljesült. Szűk körű, mindössze 80 fős násznép előtt mondták ki a boldogító igent június 23-án, Skóciában.

Rose Leslie és Kit HaringtonForrás: Instagram/roseleslie_got
Forrás: Instagram/ David Backhem
Híres sztáresküvők a múltból

A házasság már rég nem pecsét az örök boldogság szerződésén. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem. Drog- és alkoholproblémák, hűtlenség, családon belüli erőszak... ezek mind megjelennek a következő híres és ismert emberek házasságában. Nem mind végződött azonban válással. Nézd meg a listánkat, melyben érdemes a ruhákra is némi figyelmet szentelni. Olvasd tovább!

Priyanka Chopra és Nick Jonas  

A Jonas Brothersből ismert Nick Jonas csupán pár hónapos jegyességet követően december elsején elvette a nála 10 évvel idősebb színésznő kedvesét, Priyanka Choprát. A háromnapos esküvőt a menyasszony hazájában, Indiában tartották, méghozzá hagyományos és modern változatban.

Priyanka Chopra és Nick JonasForrás: Instagram/priyankachopra

Vasvári Vivien és Fecsó  

Luxus Vivi már esküvője szervezésekor kiverte a biztosítékot, ugyanis kikötötte, hogy a lagzin nem lehetnek jelen gyerekek, ez a tilalom azonban az egyházi szertartása nem vonatkozott. A június 15-ei nagy napon Vivien kislányával állt az oltár előtt. Az esküvő hatalmas összegbe került – csak a virágkötő díja volt 3,5 millió forint. A már kétgyermekes anyukát és párját a Feleségek luxuskivitelben műsor jóvoltából ismerte meg a nagyközönség.

Vasvári Vivien és FecsóForrás: Instagram/vasvarivivien

Steiner Kristóf és Nimrod Dagan  

A nyár utolsó napján mondta ki a boldogító igent Steiner Kristóf műsorvezető, blogger és párja, Nimrod Dagan Tel-Avivban. Ahogy Kristóf írta Instagram oldalára: „Az esemény nem a külsőségekről szólt: ajándékot sem fogadtunk el a meghívottaktól... a nagy nap talán épp ezért volt mesébe illően #különleges.”

Steiner Kristóf és Nimrod DaganForrás: Instagram/whitecityboy