Gáspár Evelin egy profi fotózáson vett részt: mint egy modell

vékony modell fotózás Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin fotózáson vett részt, amit dokumentált is közösségi oldalán: nem semmi látvány.

Micsoda bombázó lett: Gáspár Evelin legutóbbi fotózásán modelleket megszégyenítően néz ki. Elképesztő, hogy mennyire vékony és szexi lett az egykori duci, fiúruhákban járó Gáspár csemete.

Evelin gyönyörű nővé érett, akire már a hazai tervezők is lecsaptak. Egy hazai divatmárkának ő lett az arca.

Forrás: Origo

Vásárolj ötezer forint alatt! 5 szuper karácsonyi ajándék divatrajongóknakhttp://www.life.hu/trend/20181206-otezer-forint-alatti-ajandekok-divatrajongoknak.htmlAkkor sem feltétlenül a pénz számít, amikor csajos ajándékot keresel. A legfontosabb az, hogy ismerd a meglepni vágyott ember ízlését. Íme néhány ötlet arra, hogy mivel lepd meg divatrajongó kedvesedet, barátnődet. TrendOrigoHercegnői ruhában vezette az X-Faktor döntőjét a várandós Kiss Ramóna - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20181216-hercegnoi-ruhaban-vezette-az-xfaktor-dontojet-a-varandos-kiss-ramona.htmlElbűvölően nézett ki Kiss Ramóna az X-Faktor szombati döntőjében: ruháját a követőinek is megmutatta. Trend--Stílusos, kreatív, motiváló: határidőnaplók és tervezők 2019-rehttp://www.life.hu/trend/20181210-hataridonaplok-es-tervezok-2019re.htmlKözeledik az új év, a tiszta lap: 365 napnyi tervezés, célkitűzés és boldogság vár ránk, amihez méltó társ lehet egy határidőnapló. Megmutatjuk a kedvenceinket, amelyekben biztosan nem fogsz csalódni, ha stílusos és kreatív tervezőt keresel. TrendOrigoMiley Cyrus rég nézett ki ennyire jól - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20181211-miley-cyrus-reg-nezett-ki-ennyire-jol.htmlMiley Cyrus bomba formában van, stílusa egyre letisztultabb, és láthatóan ő maga is nagyon kiegyensúlyozott. Trend--A várandós Meghan Markle gyönyörű estélyiben jelent meg a Fashion Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20181211-a-varandos-meghan-markle-fekete-estelyiben-jelent-meg-a-fashion-awardson.htmlLondonban rendezték meg tegnap a The Fashion Awards elnevezésű díjátadót, ahol az este meglepetésvendége Meghan Markle volt. Trend--Ilyen gyakran érdemes hajat mosnodhttp://www.life.hu/trend/20181210-ilyen-gyakran-erdemes-hajat-mosnod.htmlA legtöbb nő bizonytalan abban, hogy milyen gyakran érdemes hajat mosni. Mindennap? Vagy elég csupán egyszer-kétszer egy héten? Most kiderül! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.