Weisz Fanni a férjével és három macskájukkal tölti a szentestét

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
békülés karácsony Weisz Fanni anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni nem látogatja meg az édesanyját szenteste, azt a férjével és háziállataikkal tölti. Az anyja reméli, legalább az ünnep egyik napján találkozhat a gyermekével.

Weisz Fanni és édesanyja között régóta húzódik viszály, és úgy tűnik, hogy a karácsony sem hoz enyhülést. Ugyan pontosan nem lehet tudni, hogy miért is romlott meg a kapcsolatuk, az biztos, hogy komoly ellentétek vannak kettejük között, amiről ma már nem is szívesen beszélnek.

Weisz Fanni nem az édesanyjával karácsonyozik Forrás: Facebook/Weisz Fanni

A Bors szerette volna megtudni, hogy karácsonykor meglátogatja-e egymást anya és lánya, de Weisz Fanni nem szeretett volna válaszolni. Azt azonban már korábban egy másik magazinnak elárulta, hogy a szentestét a férjével, három macskájukkal és kutyájukkal töltik majd. A jövő évre pedig azt kívánják, hogy bővüljön a család. Weisz Fanni édesanyja hasonlóan csendbe burkolózott, de a lap tudni véli, hogy nagyon reméli, az ünnep valamelyik napján találkozhat a lányával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.