Tizenkét év után idén külön tölti a karácsonyt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Andi kislányukkal, Nórival, Gábor pedig az édesanyjával kettesben vacsorázik szenteste.

Bochkor Gábor szerda reggel a Music FM Önindító című műsorában jegyezte meg, hogy szenteste vele lesz az édesanyja is. Ezután hívta fel a Bors munkatársa Bochkor menedzsmentjét, ahol azt a választ kaptuk, hogy Gábor nem szeretne arról nyilatkozni, miként tölti az ünnepeket.

Várkonyi Andrea viszont a Bors Extrának elmondta, hogyan töltik az ünnepeket. 

„Mindent megteszek annak érdekében, hogy a gyermekemnek fantasztikus karácsonya legyen! Nem akarom, hogy Nóri bármiben is hiányt szenvedjen, de mindeközben azt sem szeretném, hogy azt érezze, színház az egész. Éppen ezért, ráadásul az ő kérésére, külön töltjük Gáborral a karácsonyt, pont úgy, mint minden elvált szülő. Egyik nap Szegeden leszünk a szüleimnél, másik nap pedig Nóri az édesapjával karácsonyozik. Túl friss és túl feszült még a helyzet ahhoz, hogy együtt ünnepeljünk. Akkor csak mindenkinek viselkednie kellene, és tartania a száját, nehogy valami olyat mondjon Nóri előtt, amit egyébként nem szeretnénk, ha hallana. Ezt sem én, sem ő, sem pedig Gábor nem akarja. Mindnyájunknak jobb, ha külön, de békességben töltjük az ünnepeket” – nyilatkozta Andi. 

Az első karácsonyuk lesz az idei, amit nem együtt ünnepelnekForrás: Facebook/Várkonyi Andrea