Megmutatta a családját Ákos: hatalmasat nőttek a gyerekei

karácsony fotó család Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi fotót tett közzé karácsony alkalmából Ákos. Már régen láthattuk a gyerekeit.

Ákos ritkán mutat olyan képet, amelyen együtt a család. A Kossuth-díjas dalszerző-zeneszerző feleségével és gyerekeivel közösen kívánt meghitt ünnepeket a követőinek. Gyerekei hatalmasat nőttek: Márton már 20 éves, Anna 16, Kata 13, a legkisebb, Júlia pedig 8.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BOLDOG KARÁCSONYT! #ákos #akos #ákos50 #akos50 #karácsony #karacsony

Ákos official (@akos_official) által megosztott bejegyzés,

Ilyen, amikor nyári hőségben ér a karácsony – Ausztrália ünnepel http://www.life.hu/csalad/20181218-ilyen-amikor-nyari-hosegben-er-a-karacsony-ausztralia.htmlKarácsonykor mind a hóesésre vágyunk, hiszen a hideg elválaszthatatlan ettől az ünneptől. Ám van, ahol bizony 30 fokban várják a Télapót a gyerekek. Ausztráliában épp most tombol a nyár, nézzük hát meg, hogy miként telik náluk a karácsony – ebben pedig a whychristmas.com oldal lesz a segítségünkre. Család--Elképesztően cuki fotót posztolt Szinetár Dóra: a gyerekeivel láthatóhttp://www.life.hu/csalad/20181225-elkepesztoen-cuki-fotot-posztolt-szinetar-dora.htmlCsaládi fotóval kedveskedett követőinek Szinetár Dóra karácsony alkalmából. A képen két gyermekével szerepel. Család--Ismert emberek szívet melengető karácsonyi idézeteihttp://www.life.hu/csalad/20181218-ismert-emberek-sztarok-szivet-melengeto-karacsonyi-idezetei.htmlSzenteste a várakozással és csodákkal teli kétnapos ünnep előestéje. A legtöbben ezen a napon, december 24-én díszítjük a fát, amely alá délután vagy este bekerülnek az ajándékok. A család közösen költi el az ebédet, a vacsorát, beszélgetnek, játszanak: van idejük egymásra. Ezen a szívet melengető napon hozunk pár kedves és meglepő, karácsonnyal kapcsolatos idézetet külföldi és hazai ismert emberektől. CsaládOrigoKarácsonykor is tehetünk az öngyilkosságok megelőzéséérthttp://www.life.hu/csalad/20181218-karacsonykor-is-tehetunk-ongyilkossagok-megelozeseert.htmlKözeleg a karácsony, a családok és a szeretet ünnepe. Vajon csak véletlen, hogy ezt az időszakot sokan az öngyilkosságokkal kötik össze? A hazai adatokról, rizikófaktorokról, megelőzésről és a gyász feldolgozásáról Bérdi Márk klinikai szakpszichológust, az Alapítvány az Öngyilkosság Ellen kuratóriumi tagját kérdeztem. CsaládOrigoSarka Kata is elkészítette az idei karácsonyi családi fotót: mutatjukhttp://www.life.hu/csalad/20181223-sarka-kata-is-elkeszitette-az-idei-karacsonyi-csaladi-fototmutatjuk.htmlSarka Kata és családja is lázasan készül már a karácsonyra. Gyönyörű fotó is készült róluk. CsaládOrigoJustin Bieber és Hailey Baldwin családja új taggal bővült: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181223-justin-bieber-es-hailey-baldwin-csaladja-uj-taggal-bovult-foto.htmlJustin Bieber és Hailey Baldwin néhány hónapja házasodtak össze, de máris új családtag érkezett hozzájuk: egy cuki kiskutya. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.