Új lakásba költözött Pintér Tibor: meg is mutatta otthonát

otthon Pintér Tibor Tenya költözés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta új lakását Pintér Tibor. A színész az egerekkel teli otthonát cserélte le egy sokkal szebbre és otthonosabbra.

Végre új lakásba költözött Pintér Tibor. A színész korábban a Nemzeti Lovas Színház szomszédságában lakott, ahol nemcsak lószag volt, de még egerek is szaladgáltak. Nem csoda, hogy exbarátnője, Frida sem bírta tovább azt a létet.

Pintér Tibornak új otthona van Forrás: TV2

Tenya immár egy hete lakik új otthonában, amelyet a Blikknek most meg is mutatott. A lakás igen mutatós, de azért még csinosítgatásra szorul, ahogyan ő fogalmaz.

Ez egyelőre még legénylakás, hiányzik belőle a női lélek, de azt kívánom magamnak a jövő évre, hogy eljöjjön a szerelem. Vágyom egy társra, aki a lakásból majd otthont varázsol. Teljesen sosem nő be a fejem lágya, de azt érzem, sokat komolyodtam az elmúlt időszakban. Most már szükségem van egy zugra, ahova vissza tudok húzódni, ki tudom magam pihenni, ahol, ha úgy alakul, vendégül tudom látni a családomat, a gyerekeimet, akik a napokban meg is látogatnak. Szerencsére a nappaliban a kanapé kihúzható, így tudunk akár napokig is bandázni” – nyilatkozta.

A lakás képeit ide kattintva nézheted meg!

Az idei év legköltséghatékonyabb lakásfelújítási tippjei http://www.life.hu/otthon/20181216-2018-koltseghatekony-lakasfelujitasi-tippjei.htmlIdén is hoztunk pár olyan szuper lakásfelújítási ötletet, amelyekkel elképesztő változásokat tudsz elérni otthonodba anélkül, hogy egy kisebb vagyont kellene kifizetned. Ezekből szemezgettünk. OtthonOrigoHotel Monteleone, ahol egy kisfiú szelleme kísért a 13. emeleten (18+)http://www.life.hu/otthon/20181218-hotel-monteleone-new-orleans-ahol-egy-kisfiu-szelleme-kisert-a-13-emeleten.htmlNew Orleans a boszorkányság és a mágia városa. Nem csoda hát, hogy szellemjárta temetőin túl egy kísérteties szállodát is találunk itt. Az egyik legjobb ellátást, legszebb szobát kapjuk, no meg persze egy kisfiú szellemét. OtthonOrigoÍgy telik a karácsony a Lego-házbanhttp://www.life.hu/otthon/20181221-igy-telik-a-karacsony-a-legohazban-dania.htmlA Dániában található, 25 millió építőkockából álló, körülbelül 130 000 négyzetméteres építőkockaházról korábban már részletesen beszámoltunk. Most megmutatjuk, hogy miként érkezett meg a karácsony ebbe a mesevilágba. OtthonOrigoKöllő Babett megmutatta fényűző otthonát és óriási karácsonyfáját: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20181223-kollo-babett-megmutatta-fenyuzo-otthonat-es-oriasi-karacsonyfajat-foto.htmlKöllő Babettéknél is karácsonyi pompában ragyog minden. A Csak show és más semmi sztárja meg is mutatta fényűző, csillogó otthonát. Otthon--Durván beszóltak Tóth Verának a kutyái miatthttp://www.life.hu/otthon/20181222-durvan-beszoltak-toth-veranak-a-kutyai-miatt.htmlTóth Veránál vendégségben járt a barátnője, akinek az énekesnő háziállatai is nagyon örültek, köré gyűltek a kanapén. Otthon--Fekete fallal is lehet barátságos egy otthonhttp://www.life.hu/otthon/20181215-fekete-fallal-es-sotet-szinekkel-is-lehet-baratsagos-egy-otthon-lakas.htmlEz az otthon olyan, mint egy sötét vászonra festett kép, melyet a Dezestálmodott és valósított meg. A meleg, naturális színek és anyagok lágyítják ezt az igen merész koncepciót, de emellett számos olyan okos megoldást találunk még, amelyeknek köszönhetően a végeredmény a lehető legtávolabb áll a kriptahangulattól. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.