arcpakolás szelfi Gáspár Evelin fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy rengeteget fogyott a friss diplomás Gáspár Evelin. Most fürdőruhában mutatta meg az alakját. 

Úgy tűnik, hogy pihenéssel kezdte az évet Gáspár Evelin. Életmódváltásának köszönhetően az utóbbi években rengeteget fogyott, tavaly pedig le is diplomázott.

Most egy Insta-storyba feltöltött fotón fürdőruhában láthatták a rajongói. Valószínűleg relaxálni vonult el egy kicsit, hiszen arcpakolás volt rajta, kezében pedig könyvet tartott. A fotóval egyébként arra buzdította a közösségi oldala követőit, hogy kérdezzenek tőle.

Gáspár Evelin relaxálással kezdte az új évet Forrás: Instagram/evelingaspar

Madeirai turisták fényesre dörzsölték Cristiano Ronaldo szobrának nemi szervét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-madeirai-turistak-fenyesre-dorzsoltek-cristiano-ronaldo-szobranak-nemi-szervet.htmlTuristák fényesre dörzsölgették Cristiano Ronaldo szobrának nemi szervét. TV + Sztárok--ValóVilág 9: testépítő versenyben mérték össze póztudásukat a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-valovilag-9-testepito-versenyben-mertek-ossze-poztudasukat-a-villalakok.htmlPózolási tudásukról kellett számot adni a ValóVilág 9 játékosainak. Edzőjük ugyani megmutatta nekik, hogyan mutatják meg izmaikat a testépítők. Popók és cicik csaptak össze egymással. TV + Sztárok--Kiderült: Ilyés Jeniferrel jár Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-kiderult-ilyes-jeniferrel-jar-pinter-tibor.htmlKiderült, ismert hölgyért dobog Pintér Tibor szíve: az X-Faktorban is feltűnt Ilyés Jeniferrel van együtt. TV + SztárokOrigoBalázs Klári nagyon vigyáz Korda Györgyre: retteg, hogy valami baj történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190103-klarika-nagyon-vigyaz-korda-gyorgyre-retteg-hogy-valami-baj-tortenik-vele.htmlBalázs Klári nagyon odafigyel szeretett férjére, még a színpadon is: egy alkalommal éneklés közben kötötte be a cipőfűzőjét, nehogy elessen. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi tangás bikiniben mutatta meg testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-bodi-sylvi-tangas-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlRengeteget dolgozik a testén a modell, Bódi Sylvi. Az eredményt pedig rajongóinak is megmutatja szexi fotókon. TV + Sztárok--Kiszel Tünde megmutatta, hogyan fest a naptára januári fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-kiszel-tunde-megmutatta-hogyan-fest-naptara-januari-fotojan.htmlÚjszerű és meglepő fotókkal készül minden évben Kiszel Tünde, amikor naptárának tematikáját állítják össze. Most a közösségi oldalán megmutatta, hogyan fest hercegnőként a januári fotón. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.