Halle Berry megosztotta 2019-es fitneszcéljait

Forrás: Instagram/halleberry -
fitnesz Halle Berry sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halle Berry nem csak azért sportol, hogy jó alakja legyen. Neki ez a kedvenc hobbija, ettől töltődik fel a leginkább, nem beszélve arról, hogy imádja, hogy erős, fitt és energikus lesz tőle. A színésznő az idén másokat is a mozgásra inspirál!

Ha valaki nemcsak színészi karrierjét követi, de például az Instagram-oldalán megosztott személyes tartalmakat is, akkor jól tudja, hogy Halle a sportok megszállottja. Jóga, fitnesz, küzdősportok, boksz – mindegyiket imádja. Még edzéstippeket is megoszt az oldalán, és elég csak egy pillantást vetni az alakjára, hogy láthassuk, mennyire hiteles példakép mindebben.

Halle Berry 52 évesen is kirobbanó formában van Forrás: Instagram/halleberry

A színésznő ezúttal nemcsak a képeivel, hanem a szavaival is inspirálni akart. Azokat az embereket akarja támogatni, akik év elején megteszik az egészséges életmóddal és a sporttal kapcsolatos fogadalmaikat, amelyek aztán egy-két hónap után el is felejtődnek. Idén Halle Berry is fogadalmakat tett, és arra biztat mindenkit, hogy együtt csinálják végig.

  1. Gyúrj rá a kockahasra!
  2. Ismerj meg egy új harcművészetet!
  3. Inspirálj másokat is!
  4. Fuss többet!
  5. Rendszeresen bikram jógázz!

Melyik lesz számodra az első számú kihívás 2019-ben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.