90 évesen sem tervez visszavonulni a világ legidősebb modellje, Daphne Selfe

modell idős Daphne Selfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmúlt 90 esztendős és továbbra is modellkedik Daphne Selfe.

Daphne Selfe a világ egyik legidősebb modellje. Tavaly nyáron ünnepelte a 90. születésnapját és ma is remek formában van. Bár egy időre abbahagyta a modellkedést gyermekei születése után, 20 évvel ezelőtt újra meghódította a kifutót. A Bors most azt írja, egyelőre esze ágában sincs visszavonulni, nagyon élvezi a munkáját.

Ma már nem számít a kor, nem muszáj fiatalnak lenni. Azt mondták, több energiám van, mint a legtöbb huszonévesnek” – nyilatkozta.

Félmeztelen fotóval köszöntötte az új évet Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-felmeztelen-fotoval-koszontotte-az-uj-evet-mihalik-eniko.htmlMihalik Enikő egy félmeztelen fotóval lepte meg követőit az új esztendő alkalmából. TV + Sztárok--A Tankcsapda nagy rajongója volt az M3-ason elgázolt lány: gyászol a zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-a-tankcsapda-nagy-rajongoja-volt-az-m3-ason-elgazolt-lany-gyaszol-a-zenekar.htmlJanuár másodikán gázoltak el egy fiatal lányt az M3-ason. Mint kiderült, a Tankcsapda nagy rajongója volt, a zenekar Facebook-oldalán emlékezett meg a hihetetlen veszteségről. TV + Sztárok--A Telekom Veszprém kézilabdázója, Nagy László bejelentette visszavonulásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-a-telekom-veszprem-kezilabdazoja-nagy-laszlo-bejelentette-visszavonulasat.htmlNagy László befejezte. TV + Sztárok--Cardi B bugyija beszorult a fenekébe: megszakította a koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-cardi-b-bugyija-beszorult-a-fenekebe-megszakitotta-koncertjet.htmlCardi B Új-Zélandon szakította meg a koncertjét, ugyanis twerkelés alatt a fenekébe szorult a bugyi méretű rövidnadrágja. TV + Sztárok--Liptai Claudia lett az év médiaszemélyisége 2018-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-liptai-claudia-lett-az-ev-mediaszemelyisege-2018ban.htmlLiptai Claudia kapta az év médiaszemélyisége díjat 2018-ban. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher kislánya az Instagram-oldalán köszöntötte édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-michael-schumacher-kislanya-instagram-oldalan-koszontotte-edesapjat.htmlGina Schumacher az Instagram-oldalán köszöntötte édesapját születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.