Sebestyén Balázs meglepő karácsonyi története: kigyulladt a fájuk

karácsony tűz lakástűz csillagszóró karácsonyfa Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos sztár osztotta meg közösségi oldalán a karácsonyi dekorációba öltöztetett otthonáról készült fotókat. Sebestyén Balázs azonban most, az új évben érzett késztetést arra, hogy elárulja: náluk kicsit más volt az ünnep.

Ellepték a sztárok karácsonyi fotói és videói a közösségi oldalakat néhány héttel ezelőtt. Sebestyén Balázs mélyen hallgatott, ám most úgy érezte, el kell mondania, mi történt náluk. Igencsak meglepő eseményről számolt be a Facebook-oldalán. Kigyulladt a fenyőfájuk egy csillagszóró szikrájától.

„Tegnap elmeséltem adásban, hogy szenteste kigyulladt a karácsonyfánk. Egy csillagszóró szikrája kapott lángra, kevésen múlt, hogy nem lett nagyobb tűz a lakásban. Érdemes beszerezni egy poroltót otthonra, bármikor kellhet. Viszont a legrondább karácsonyfa versenyét idén simán mi nyertük” – írta a rádiós.

És valóban: a félig megégett karácsonyfa meglehetősen érdekes látványt nyújt.

Itt élt a híres énekesnő: lesd meg Beyoncé gyerekkori otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20190105-nezd-meg-az-amerikai-enekesno-beyonce-gyerekkori-otthonat.htmlBár Beyoncé és Jay-Z olyan luxusingatlanokkal rendelkeznek, mint a 3300 négyzetméteres villa Bel-Airben, az énekesnő egy jóval visszafogottabb és emberléptékűbb houstoni házban töltötte gyerekkora egy részét. OtthonOrigoKísértetjárta kastélyt vett Jamie Oliver – fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190107-kisertetjarta-kastelyt-vett-jamie-oliver.htmlJamie Oliver és családja hamarosan átköltözik abba az essexi kúriába, amelyről az a hír járja, hogy kísértetek laknak benne. OtthonFotó: Mudra László - OrigoFordulatot vesz az albérletpiac 2019-benhttp://www.life.hu/otthon/20190107-fordulatot-vesz-az-alberletpiac-2019ben.htmlAz emberek akkor hajlandóak kifizetni az emelt albérleti díjat, ha megfelelő szolgáltatást kapnak a pénzükért. Az ingatlantulajdonosoknak már nem elég csak a kulcsot odaadniuk a bérlőknek, ha magasabb árat szeretnének kérni. Otthon--10 dolog, amit vélhetően nem tudtál a legórólhttp://www.life.hu/otthon/20190104-10-dolog-amit-velhetoen-nem-tudtal-a-lego-epitokockarol.htmlA legszuperebb házakat kétségkívül a Lego építőkockáiból építettük gyerekként. Manapság már sokkal népszerűbbek azok a szettek, amelyekből egy adott épületet vagy járművet lehet összeállítani, de ezek elemei egymással is kombinálhatóak, így a Lego továbbra is a kreativitás elhivatott támogatója. Most hoztunk 10 olyan dolgot, amit lehet, hogy még nem tudtál erről a kultikus dán játékról. Otthon--Vendégeskedj hátborzongató történetű, kísértetjárta házakban – 1. rész (18+)http://www.life.hu/otthon/20181230-hatborzongato-tortenetu-kisertetjarta-hazak-otthonok.htmlEgy otthon a melegséget, a nyugalmat és a biztonságot jelenti. Ám vannak, amelyek szörnyű múlttal rendelkeznek, ami a mai napig kísérti őket. Korábban már írtunk a magyar szellemjárta lakótelepről, most pedig mutatunk négy olyan házat, ahol akár meg is szállhatsz, ha paranormális jelenségekre vagy kíváncsi. OtthonOrigoNézd meg, hogy melyik magyar ismert ember adott túl az otthonán tavalyhttp://www.life.hu/otthon/20190102-nezd-meg-hogy-melyik-magyar-sztar-adta-el-hazat-lakasat-otthonan-tavaly.htmlAz ingatlanok komoly tőkét jelentenek, és bizony a sztárokkal is megeshet, hogy szükségük van erre az összegre készpénz formájában. 2018-ban volt olyan magyar ismert ember, aki új életet kezdett belőle, más az adósságát rendezte. Nézd meg a legmeglepőbb lakáseladásokat. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.