Itt az első fotó Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislányáról

fotó Tápai Szabina kisbaba Kucsera Gábor kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor a Best magazinnak mutatták meg először kislányukat, Millát.

November végén született meg Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislánya, Milla. A picit eddig még nem láthattuk, most azonban a Best magazin címlapján mutatták meg a büszke szülők. Szabina szerint a kicsi a testvérére, Benire hasonlít.

Cristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságokhttp://www.life.hu/sztarok/20190111-cristiano-ronaldo-dns-mintajanak-begyujtesere-kaptak-parancsot-az-olasz-hatosagok.htmlCristiano Ronaldo DNS-mintájának begyűjtésére kaptak parancsot az olasz hatóságok. TV + Sztárok--Michael Schumacher családi kapcsolatairól beszélt a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190111-michael-schumacher-csaladi-kapcsolatairol-beszelt-a-menedzsere.htmlMichael Schumacher menedzsere a pilóta 50. születésnapja alkalmából beszélt a családi kapcsolatokról. TV + SztárokShane Tusup állhat Hosszú Katinka weboldalának lekapcsolása mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20190111-shane-tusup-allhat-hosszu-katinka-weboldalanak-lekapcsolasa-mogott.htmlHosszú Katinka második weblapját is felfüggesztette a szolgáltató: az ironstore.hu után a hosszukatinka.com is elérhetetlenné vált.TV + Sztárok--Geronazzo Mária megjósolta, kik lesznek a ValóVilág fináléjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-geronazzo-maria-megjosolta-kik-lesznek-a-valovilag-finalejaban.htmlGeronazzo Mária sok mindent megosztott arról, hogy mi történik majd a világban 2019-ben, azt is elárulta, kik lehetnek majd a ValóVilág fináléjának résztvevői. TV + SztárokOrigoRózsa György odáig van Balázs Andiérthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-rozsa-gyorgy-odaig-van-balazs-andiert.htmlMeglepő vallomással állt elő Rózsa György: a legendás tévés odáig van Balázs Andiért. TV + Sztárok--ValóVilág 9: sztriptízzel dobták fel a bulit a játékosok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190110-valovilag-9-sztriptizzel-dobtak-fel-a-bulit-a-jatekosok-18.htmlVad bulizás tört ki a ValóVilág 9 villájában Greg győztes párbaja után. A villalakók egymás után szabadultak meg a ruháiktól, majd erotikus táncba kezdtek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.