44 évesen szülte meg második gyermekét Tessa Dunlop: senkinek nem tanácsolja

Forrás: Shutterstock -
Születés gyermekvállalás idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos beültetés, vetélés, sírás és fájdalom után született meg Tessa második gyermeke, és azt tanácsolja a fiatalabb nőknek, hogy ha tehetik, ne várjanak sokáig a gyermekvállalással. Lehetséges, de rengeteg kínnal jár. 

Tessa Dunlop 34 éves volt, amikor az első gyermeke, Mara megszületett, és rögtön azt kérdezgették tőle, mikor jön a második. Figyelmeztették, nem várhat sokat, ha testvért is akar a kislányának, de akkor még egészségesnek és fiatalnak érezte magát, ezért nem foglalkozott azzal, mit mondanak mások. Másfelől az élethelyzetük sem volt éppen ideális egy második gyermek vállalására. Tessa akkor vesztette el a munkáját és az édesapját, és a házasságuk is hullámvölgybe került. Úgy gondolta, hogy néhány év nem jelent túl nagy különbséget, de tévedett. Sok szenvedés, vetélés, sírás és kétségbeesés után született meg csak a második gyermekük.

44 évesen szült gyermeket Tessa – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.