Rosszul vágták le az indiai lány haját, világrekorder lett belőle – Videó

hajvágás haj Guiness rekord rekord fodrász világrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítása szerint semmiben nem akadályozza 170,5 centis haja a 16 éves Nilanshi Patelt. Hatéves korában rosszul vágták le a haját, úgy döntött, soha többé nem megy fodrászhoz. Most ő a leghosszabb hajú tinédzser a világon. 

A leghosszabb hajú tinédzser világrekordját tartja az India Gudzsarát nevű államában élő Nilanshi Patel. A 16 éves lánynak hatéves korában rosszul vágták le a haját, ezért úgy döntött, soha többé nem ül a fodrász ollója alá.

A Guinnessworldrecords.com szerint a lány hetente egyszer most hajat, fél órába telik, mire megszárítja, majd édesanyja fésüli ki a tincseit, ami egy órába telik. Patel azt mondja, hogy a 170,5 centis haja nem akadályozza a mindennapokban. Általában befonva hordja, amikor asztaliteniszt játszik, kontyba tekeri össze a fején, hogy ne zavarja.

Az édesanyja azonnal támogatta, amikor előállt a nem mindennapi ötlettel.

Critics Choice Awards 2019: a legszebb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190114-critics-choice-awards-2019-a-legszebb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA 24. Critics Choice Awards-díjátadó gála vörös szőnyegén bőven akadtak csodálatos estélyi ruhák. Mutatjuk is a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Critics Choice Awards 2019: elhibázott ruhaválasztások a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190114-critics-choice-awards-2019-a-legrondabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA Santa Monicában megrendezett Critics Choice Awards vörös szőnyege nemcsak lenyűgöző estélyi ruhákat tartogatott számunkra, hanem bizony óriási divatbakikat is. Mutatjuk őket! Trend--Kiderült, mennyi pénzt költ ruhákra Meghan Marklehttp://www.life.hu/trend/20190113-kiderult-mennyi-penzt-kolt-ruhakra-meghan-markle.htmlKiderült, Meghan Markle elképesztő összeget költ ruhatárára. Trend--Heti trendjelentés: Emily Ratajkowski nagyot hibázott a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190111-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-emily-ratajkowski-kat-graham.htmlA hét legizgalmasabb vörös szőnyeges eseménye a Golden Globe-gála volt, ahol nemcsak csodás estélyiket, de nagy divatbakikat, villantós partiruhákat és extrém férfiruhákat is láthattunk. Ehhez mérhető izgalmakat nem tartogatott a hét második fele, de azért volt néhány emlékezetesebb ruha. Mutatjuk őket! TrendOrigoHatalmas dekoltázzsal, melltartó nélkül szelfizett Tóth Verahttp://www.life.hu/trend/20190112-hatalmas-dekoltazzsal-melltarto-nelkul-szelfizett-toth-vera.htmlA Budapest Bárral való fellépése előtt lőtt magáról egy dögös szelfit Tóth Vera. TrendOrigoMeglepő fotóval rukkolt elő John Travoltahttp://www.life.hu/trend/20190111-meglepo-fotoval-rukkolt-elo-john-travolta.htmlA Grease című filmben még dús haját fésülgette John Travolta, most azonban megszabadult fürtjeitől. Meglepő a végeredmény. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.