Borzalmas szendvicseket kapott egy férfi a repülőn, fotót is készített

Forrás: Shutterstock -
repülő panasz gasztronómia szendvics étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baliról tartott Ausztráliába Nick Mosley. Repülőgépen utazott, megéhezett, kért egy szendvicset. Ám ami a csomagolás alatt lapult, nem volt túl étvágygerjesztő.

Több mint 5 dollárt, azaz nagyjából 1500 forintot fizetett a szendvicstrióért az a férfi, aki Baliról tartott Ausztráliába. Gondolta, harap valamit a repülőn.

Ám amikor kibontotta a csomagolást, nem fogadta túl étvágygerjesztő látvány. Két szendvicset fotózott le. Az egyikben egy pici margarin, a másikban egy kis tojás volt, valamint egy falat salátalevél. Elfogyasztotta őket, bár éhes maradt, majd a Twitteren tette közzé a panaszát. Mint mondta: ehhez képest egy benzinkúton elfogyasztott étel kész gasztronómiai fesztivál.

A Mirror cikke szerint a légitársaság szóvivője bocsánatot kért, és felajánlotta, hogy visszatérítik a szendvics árát. Valamint kivizsgálják, hogyan történhetett a mulasztás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.