Keressük 2018 legnagyobb átalakulóját. Jelentkezz és nyerj!

fogyás izomtömeg-növelés sportteljesítmény biotechusa2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmódot váltottál, és sikerült lefogynod? Elhatároztad, hogy sokkal erősebb, fittebb leszel, és véghez is vitted? A fejedbe vetted, hogy elérsz valamit a sport területén, és valóra is váltottad? Ha 2018 számodra is emlékezetes év volt, várjuk jelentkezésedet a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjátékra. 

A zsűri három kategóriában várja azok jelentkezését, akik 2018-ban túlléptek a saját határaikon, és sikersztorijuk mások számára is követendő példa lehet:

  • fogyás
  • izomtömeg-növelés
  • sportteljesítmény

Válaszd ki a kategóriát, amelyben elismerést szereztél az elmúlt évben, és töltsd fel átalakulásod, sikered történetét. Ehhez várjuk az előtte-utána fotókat, és azt is megírhatod, milyen táplálékkiegészítők segítettek az utadon. A beküldött történeteket egy 3 fős zsűri bírálja el. A fogyás kategóriát Kiss Virág fitneszvilágbajnok, az izomtömeg-növelést Németh Bálint profi fitneszversenyző, a sportteljesítményt pedig Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnok képviseli.

Keressük 2018 legnagyobb átalakulóját. Jelentkezz és nyerj! Forrás: BioTechUSA

Jelentkezz február 3-ig,

és nyerd meg a három fődíj egyikét, egy 100 ezer forint értékű BioTechUSA vásárlási utalványt. A zsűri különdíjasokat is választ, akik 20 ezer forint értékű utalványt kapnak, ráadásként pedig 20 ajándékcsomagot is kisorsolnak. A verseny lezárását követően hozzuk a nyertes és a különdíjas sztorikat. Mutasd meg magad, inspirálj másokat, és nyerj! Jelentkezni ezen a linken tudsz.

A cikket a BioTechUSA támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.