Ez a nő milliókat költ arra, hogy pont olyan ruhatára legyen, mint Katalin hercegnének

fashion week Kate Middleton ruhatár Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 esztendős Janelle Nash mindent megtesz azért, hogy leutánozza Katalin hercegné stílusát.

Sokan szeretik Katalin hercegnét, és kétségtelen, hogy a 40 esztendős Janelle a legnagyobb rajongók közé tartozik. Az amerikai nő eddig 10 millió forintnyi összeget költött arra, hogy hasonló ruhatára legyen, mint a hercegnének. Ennek érdekében képes akár 10 órát is eltölteni a különböző plázákban, hogy megtalálja, amit keres – számolt be róla a The Sun.

Hogy bemutassa kedvenc projektjét, egy közösségi oldalt is létrehozott. A több mint 30 ezer rajongóval rendelkező Instagram-csatornán montázsokat posztol magáról és Katalinról. Mutatunk közülük néhányat!

Meghan Markle titokban újra használta a közösségi oldalakat, de lebukotthttp://www.life.hu/sztarok/20190122-meghan-markle-titokban-ujra-hasznalta-a-kozossegi-oldalakat-de-lebukott.htmlÁllítják, Meghan Markle titokban, álnéven visszaregisztrálta magát az Instagramra, ám karácsony előtt lebukott és kénytelen volt ismét törölni magát. TV + Sztárok--Leslie Mandokit 35 évnyi barátság fűzte Andy Vajnáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-leslie-mandokit-35-evnyi-baratsag-fuzte-andy-vajnahoz.htmlLeslie Mandoki megrendülve nyilatkozott a tévékamerák előtt barátja, Andy Vajna halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher feleségét, Corinnát nyerészkedéssel vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-michael-schumacher-feleseget-corinnat-nyereszkedessel-vadoljak.htmlNyerészkedéssel vádolják Michael Schumacher feleségét, Corinnát. TV + Sztárok--Nyomtalanul eltűnt Sinead O'Connor tinédzser fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190122-nyomtalanul-eltunt-sinead-o-connor-tinedzser-fia.htmlEltűnt Sinead O'Connor énekesnő tinédzser fia: a gyermek három nap múlva került elő. TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham ruha nélkül fekszik az ágyban barátnőjével – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-brooklyn-beckham-ruha-nelkul-fekszik-az-agyban-baratnojevel.htmlBrooklyn Beckham egyre több közös fotót tesz közzé új barátnőjével, Hana Cross modellel. A legutóbbi képet az ágyból posztolták. TV + Sztárok--Brad Pitt állítólag Charlize Theronnal randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-brad-pitt-allitolag-charlize-theronnal-randizik.htmlBrad Pitt igazi bombázóval jár éppen, ha igazak a pletykák. Angelina Jolie ettől tutira kiakad majd. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.