Thaiföldön romantikázik Pintér Tibor és Ilyés Jenifer

Thaiföld Pintér Tibor szerelem nyaralás Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány hete, hogy összejött Pintér Tibor és Ilyés Jenifer, a pár máris első közös nyaralását tölti Thaiföldön.

Thaiföldre utazott Pintér Tibor és fiatal kedvese, Ilyés Jenifer. A pár, akik alig néhány hete jelentették be hivatalosan is, hogy együtt vannak, először a repülőtérről posztoltak a közösségi oldalaikra, majd nemrég egy olyan képet is kitettek, amelyen már a tengerparton szürcsölgetnek egy hűsítő koktélt.

Köszönöm a sorsnak, hogy ilyen gyönyörű helyen lehetünk" – írta a színész a képhez.

Berki Krisztián és Mazsi a Maldív-szigeteken nyaralnakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190121-berki-krisztian-es-mazsi-a-maldiv-szigeteken-nyaralnak.htmlAlig hogy hazaértek a Bahamákról, már a Maldív-szigeteken pihen Berki Krisztián és Mazsi. UtazásOrigoNew Orleans városának 5 különlegességehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190121-new-orleans-varosanak-5-kulonlegessege.htmlMűvészet, szórakozás, szerencsejáték, történelmi hagyományok és kissé talán különös szokások teszik New Orleanst egy nem mindennapi várossá. Nem kevés, itthon is ismert játékot, zenét és celebet köszönhetünk az 1718-ban, franciák alapította városnak. UtazásOrigoEgy madár bújt meg a Szingapúrból Londonba tartó gép utasai közötthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190115-egy-madar-bujt-meg-a-szingapurbol-londonba-tarto-gep-utasai-kozott.htmlNem kevesebb mint 12 órás út alatt kellett osztoznia a business class utasainak egy madárral a Szingapúrból Londonba tartó járaton. Az utasok jól fogadták a jövevényt, a személyzet azonban annál kevésbé. Utazás--Elképesztő mintát rajzol a jég – szemkápráztató a befagyott Bajkál-tóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190111-elkepeszto-mintat-rajzol-a-jeg-szemkapraztato-a-befagyott-bajkalto.htmlA világ legtisztább vizű tavának tartják a Bajkál-tavat, amely amikor befagy, valóságos varázslat helyszínévé válik. Lelátni szinte 40 méteres mélységbe is. Erről készített elképesztő képeket Kristina Makeeva fotós. UtazásOrigoEbben a hotelben csak a 120 kiló felettiek szállhatnak meghttp://www.life.hu/lifeutazas/20190112-ebben-a-hotelben-csak-a-120-kilo-felettiek-szallhatnak-meg.htmlA mindenféle luxussal felszerelt szálloda első látásra pont úgy néz ki, mint az összes többi a Bahamákon, ám itt nem pihenhet mindenki. Ahhoz, hogy bebocsátást nyerjünk, 120 kiló felett kell lennünk. UtazásOrigoBódi Sylvi elindította a saját videós csatornáját, ahol elképesztő kalandjait mutatja be – videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190106-bodi-sylvi-elinditotta-sajat-videos-csatornajat-ahol-elkepeszto-kalandjait-mutatja-be-video.htmlBódi Sylvi az újévet saját videós csatornájával indította, amit követői már most imádnak. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.