A Golden Globe után és az Oscar előtt is van néhány gála, ahol a legnagyobb filmes díjra is esélyes színészek és színésznők mérettetnek meg. Ahogy az lenni szokott, nemcsak a díjátadó, a vörös szőnyeges bevonulás is tartogatott izgalmakat. 

Az idei gála meglepetése a sok rosszul öltözött híresség volt. Sokkal kevesebb volt az igazán szemet gyönyörködtető ruha, mint általában. Így nem is volt túlságosan nehéz kedvencet választanunk, aki Emma Stone lett.

  • A színésznő manapság a nadrágos outfiteket részesítí előnyben, és rendszerint Louis Vuittont visel, mióta a márka arca lett. Sok ilyen nadrágos megoldás nem tetszett tőle, a mostani azonban lesöpört minden estélyi ruhát is a vörös szőnyegről. Még az aszimmetrikus blúz is csodásan állt neki, a maszkulin stílusú, bő szabású nadrág is káprázatos volt. 
Emma StoneForrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
Emma StoneForrás: FilmMagic/2019 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Lady Gaga manapság a Csillag születik sztárjaként járja a vörös szőnyeget, rengeteg mesés ruhát láttunk már tőle. Habár csodálatos volt ez a Dior Haute Couture ruha is, a smink, a frizura, és a rengeteg combvillantás nem annyira jött be nekünk. 
Lady GagaForrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz

 

Lady GagaForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Catherine Zeta-Jones Zuhair Murad ruhája káprázatos volt. A szín, az anyag és a szabás is nagyon jól állt neki, a smink viszont lehetett volna egy kicsit több, így a ruha ugyanis jobban ragyogott, mint maga a színésznő.
Catherine Zeta-JonesForrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz