Kiss Ramóna cuki fotót mutatott a kisfiáról, Noéról

Forrás: Instagram/Kiss Ramóna -
fotó Noé kisfia Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé hatalmas boldogságot hozott a szülei életébe. A csöppség nagyon jó baba, Ramóna azonban aggódós anyuka lett. 

Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé 3415 grammal és 56 cm-rel született, és bár eleinte sokat sírt, mára igazán nyugodt baba lett. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a kisbaba megvárta édesapja érkezését, aki Herningben tartózkodott a kézilabda-világbajnokságon, amikor szombaton Rami bement a kórházba. Noé csak vasárnap bújt elő, így Máté sem maradt le gyermeke érkezéséről.

Kiss Ramóna és Lékai Máté Forrás: Instagram/Kiss Ramóna

Rami már a követőinek is megmutatta a kis csöppséget, és arról is beszámolt, hogy aggódós anyuka lett. „Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy de jó gyerek. Anya nagyon aggódós pedig Én nagyon laza vagyok. Néha rátesz Apa mellkasára, azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír.... Nem értem. Na, mindegy” – írta a fotóhoz Rami, ami a Hot! magazinban jelent meg.

A lélek törékenyebb, mint hinnéd - Így taszíthatjuk öngyilkosságba gyermekünket http://www.life.hu/csalad/20190127-okok-amiert-egy-gyermek-ongyilkos-lehet.htmlMi vihet rá egy 10 éves kislányt, hogy öngyilkos legyen, ráadásul édesanyja boldogsága érdekében? Azok számára, akik szerető családban nőnek vagy nőttek fel, elképzelhetetlen, hogy egy gyermekre otthon megaláztatás, önképének teljes lerombolása várjon, pedig sajnos a gyermekbántalmazások java része észrevétlen történik. A lelki sebek láthatatlan módon hegesednek, de örökre megmaradnak. CsaládOrigoNem tudták eldönteni, ki legyen az apa, így két apától születtek az ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20190128-nem-tudtak-eldonteni-ki-legyen-az-apa-igy-ket-apatol-szulettek-az-ikrek.htmlGyermeket szeretett volna Simon és Graeme Berney-Edwards, ám nem tudták eldönteni, hogy ki legyen a biológiai édesapa. Így mindketten adtak spermát, majd ikreik születtek. Graeme Calder biológiai apja, Simon pedig Alexandráé. Család--Közös fotót posztolt Michael Schumacher felesége, fia és lányahttp://www.life.hu/csalad/20190128-kozos-fotot-posztolt-michael-schumacher-felesege-fia-es-lanya.htmlKözös fotó készült Michael Schumacher feleségéről, fiáról és lányáról. Család--Rihanna soha nem bocsát meg az apjának, akit most be is perelthttp://www.life.hu/csalad/20190128-rihanna-soha-nem-bocsat-meg-apjanak-akit-most-be-is-perelt.htmlRihanna saját édesapját perelte be, mondván, a férfi rajta próbál meg nyerészkedni. Család--Nagyapa lesz Kökény Attilahttp://www.life.hu/csalad/20190128-nagyapa-lesz-kokeny-attila.htmlKökény Attila a közösségi oldalán jelentette be, hogy nagyapa lesz. CsaládOrigoKucsera Gábor és Tápai Szabina megmutatták újszülött kislányukathttp://www.life.hu/csalad/20190127-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-megmutattak-ujszulott-kislanyukat-csaladi-foto.htmlElbűvölő családi képet osztott meg az Instagramján Kucsera Gábor a rajongók nagy örömére. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.