Meztelenül túrázva dolgozta fel szakítását a meztelen nő, Rachael Fitzpatrick

Forrás: Instagram/rachybaby5683 -
meztelen Ausztrália túra szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki máshogy dolgozza fel a szakítást, na de úgy senki, ahogy Rachael Fitzpatrick.

Hat év után mentek szét barátjával, ami összetörte Rachaelt, hiszen a férfival tervezte eltölteni a hátralévő életét. A fájdalmas szakítás közepette eldöntötte, hogy egy évig igyekszik minél több új dolgot kipróbálni, és mindenre igent mond. Az új dolgok egyike volt a meztelen túrázás.

Meztelenül túrázva dolgozta fel szakítását Rachael Fitzpatrick Forrás: Instagram/rachybaby5683

Rachael korábban is sokat sétált, bár azelőtt ruhában, most azonban minden hétvégén meztelenül járja be a természetet. Az Instagramon persze dokumentálja a kirándulásait, ami iránt így persze jóval nagyobb az érdeklődés, mintha ugyanezt felöltözve mutatná be.

„Segített nekem, hogy jól érezzem magam a saját bőrömben" – osztotta meg tapasztalatait Rachael, aki a pozitív testkép kialakításának ausztrál nagykövetévé vált. Rachaelt egyébként az egyik barátja vette rá, hogy vetkőzzön le a túra alatt, és a nő rájött, hogy nagyon is jó érzés, ezért folytatta - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.