Palik László fogyás életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary házigazdája, Palik László őszintén vallott arról, miért döntött úgy, hogy életmódot vált. 

"Az, hogy miket ettem, miket ittam, az egy picit másodlagos. Szerintem az elsődleges ebben a kérdéskörben az, hogy az ember milyen életmódot él. Ugyanis nem hiszek a kúrákban. Nem hiszek abban, hogy fogyókúra létezik. (...) Amikor a legkisebb fiam született, én akkor voltam 48 éves. Ez nekem nagyon jó iránytű volt abban a pillanatban, ugyanis én egyben biztos voltam, és vagyok a mai napig: én nem akarok a gyerekeim nagypapája lenni. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem épen, egészségesen kell léteznem, mert nem akarom, hogy ők tologassanak engem, én akarom kísérni őket erőben, egészségben" – idézi Palikot a Blikk.

Diétázni kezdett Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190119-dietazni-kezdett-erdelyi-monika-musorvezeto.htmlSzakemberrel állíttatott össze étrendet és komoly diétába fogott Erdélyi Mónika. A műsorvezető a bikiniszezonra szeretné formába hozni magát. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huNem elégedett a testével: diétába fogott Köllő Babetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190112-nem-elegedett-a-testevel-dietaba-fogott-kollo-babett.htmlBár Köllő Babett kitűnő formában van, ő elégedetlen a testével, és megfogadta, hogy változtat rajta. Még többet edz, és az étkezési szokásait is átalakította. Ez Zsír!Origo10 kilót fogyott Singh Viki: megmutatta, hogyan festett teltebbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181027-10-kilot-fogyott-singh-viki-megmutatta-hogyan-festett-teltebben.htmlElőtte-utána fotón mutatja meg Singh Viki, hogyan változott meg a teste az elmúlt időszakban. Ez Zsír!OrigoHaspuffadás ellen nagyon jó a hagyma: ennyit kell enni belőle napontahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180930-haspuffadas-ellen-nagyon-jo-a-hagyma.htmlMi azért nem esküdnénk meg a receptre, de bizonyos természetgyógyászok szerint a hagyma áldásos hatásait hosszú lenne felsorolni is. Az egyik, hogy a segítségével nagyon könnyű ledobni pár kiló felesleget, ehhez naponta 70-100 grammot ajánlanak. De másra is jó. Állítólag.Ez Zsír!OrigoÍgy fogyott 23 kilót egy év alatt Gáspár Lacihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180916-igy-fogyott-23-kilot-egy-ev-alatt-gaspar-laci-edzes-dieta.htmlGáspár Laci jobb formában van, mint valaha. Diétázik, és edzeni jár, az Instagramjára pedig rendszeresen posztol is életmódváltásáról. Most elmondta, miért is szánta rá magát arra, hogy változtat az életén és fizikumán. Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi állítja, a kövér gyerek a szülő hibájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-schobert-norbi-allitja-a-kover-gyerek-a-szulo-hibaja.htmlA túl sok szénhidráttól híznak meg a gyerek, erről a szülők tehetnek - erről posztolt nemrég Schobert Norbi. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.