Harry herceg el akart utazni apjával Lady Diana holttestéért

Forrás: WireImage/1997 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
halál holttest Károly herceg Lady Diana Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 12 éves volt Harry herceg, amikor édesanyja, Lady Diana Franciaországban autóbalesetben elhunyt. Az ifjú herceg édesapjával akart tartani, hogy visszavigyék édesanyja holttestét Angliába, de Károly herceg ezt nem engedte.

Autóbalesetben hunyt el 1997-ben Lady Diana. Kisebbik fia, Harry herceg ekkor még csak 12 éves volt. Ő is és Vilmos herceg is nagyon kötődtek édesanyjukhoz, Harry pedig édesapjával akart tartani, aki Franciaországba ment azért, hogy visszavigye Diana holttestét Angliába.

A Mirror értesülései szerint Károly herceg ezt nem engedte meg. „A királynő és Károly herceg is azt mondták, hogy a fiúk védelme az első” – mondta Richard Kay újságíró, Diana barátja.

Vilmos és Harry herceg, valamint édesapjuk, Fülöp herceg megnézik a Dianát gyászolók virágait, ajándékait Forrás: WireImage/1997 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Ehelyett Károly herceg a walesi hercegnő testvéreivel utazott el, hogy visszahozza volt felesége földi maradványait. „Károly elhatározta, hogy ő maga megy el érte. Ez meglepő és bátor tett volt, hiszen már nem volt Diana férje, de a fiai apjaként ott kellett lennie” – emlékezett vissza Richard Kay.

Sztárok gyermekei, akik megjárták a börtönt http://www.life.hu/csalad/20190204-sztarok-gyerekei-akik-megjartak-a-bortont.htmlNincs az a hírnév, díj és elismerés, amely ellensúlyozná, ha gyermekünk végzetes hibát vét. A következőkben olyan sztárok fiairól lesz szó, akik nem apró szabálysértések miatt álltak bíróság elé: emberölés, drogterjesztés is van a számlájukon. CsaládOrigoÍgy segítsd gyermeked pályaválasztását - Szülői támogatás és a továbbtanulás http://www.life.hu/csalad/20190131-segitsd-gyermeked-palyavalasztasat-szuloi-tamogatas-es-a-tovabbtanulas.htmlTizennyolc évesen, az érettségi küszöbén sokan nem tudják eldönteni, milyen munka lenne számukra ideális. Aki továbbtanuláson töri a fejét, annak ideje végiggondolnia, mely intézmény mellett döntsön, hiszen február 15-én jár le a felsőoktatási jelentkezés határideje. Hogyan segíthetjük szülőként gyermekünk pályaválasztását? Cikkünkben erre mutatunk néhány példát. CsaládOrigoHosszú Katinka megmutatta édesanyját – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190204-hosszu-katinka-megmutatta-edesanyjat.htmlAnya-lánya programot szervezett a hétvégén Hosszú Katinka. Az úszónő édesanyjával színházban járt. Család--Kisgyermekek, akik emlékeztek előző életükre (18+)http://www.life.hu/csalad/20190201-kisgyermekek-akik-emlekeztek-elozo-eletukre-lelekvandorlas.htmlKorábban is foglalkoztunk már a lélekvándorlással, és bemutattunk pár érdekes történetet ezzel kapcsolatban. A következőkben olyan tweeteket gyűjtöttünk össze, amelyekben az előző életre kapunk „bizonyítékot", sőt. Az utolsóban a szellemvilág kerül előtérbe. CsaládOrigoSzemélyes adatok nyomában, avagy az internet veszélyes oldalahttp://www.life.hu/csalad/20190131-szemelyes-adatok-nyomaban-az-internet-veszelyes-oldala.htmlOnline rendelés, közösségi média, hírlevelek. Észre sem vesszük, hány helyen adjuk meg személyes adatainkat. De hová vezethet, ha túl sok információt osztunk meg az életünkről, ha felelőtlenül bánunk az adatainkkal? Kihez fordulhatunk segítségért? Kérdéseimre dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke adta meg a válaszokat. CsaládOrigoDokumentumfilmben beszélnek a királyi család tagjai Lady Diana halálárólhttp://www.life.hu/csalad/20190201-dokumentumfilmben-beszelnek-a-kiralyi-csalad-tagjai-lady-diana-halalarol.htmlFeszültséggel teli időszak volt Nagy-Britannia számára a Diana hercegné halála utáni napok, hetek. Az ország feszülten várt a palota nyilatkozatára, Tony Blair miniszterelnök igyekezett csillapítani a kedélyeket. Egy dokumentumfilmben többek között ő, valamint Vilmos és Harry herceg is elmondják, hogyan élték meg azt az időszakot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.