Károly hercegnek nem volt boldog gyermekkora

Forrás: AFP -
boldogság gyerekkor Károly herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt eddig is lehetett sejteni, hogy egy királyi sarj gyerekkora nem úgy zajlik, mint egy átlagos emberé, de most jobban betekintést nyerhetünk az életükbe: kiderült, Károly herceg gyermekkora nem volt boldog. 

Jeremy Paxman kétrészes dokumentumfilmben mutatja be a királyi csemeték gyermekkorát, így Károly hercegét is, ami állítólag nem volt felhőtlen. A dokumentumfilmes a herceg tinédzserkorába enged bepillantást, Károlyt pedig boldogtalan hercegnek nevezi.

Károly herceg nem volt boldog gyermek Forrás: AFP

Az iskolában töltött évei állítólag brutálisak és annyira kellemetlenek voltak, hogy teljesen visszavetették Károly önbizalmát – írja a The Sun. „Ez egy brutális akadémia volt, a fiúk szörnyen bántak vele” – mondták az iskoláról. A hercegnek nem voltak ott emberi kapcsolatai. Itt vált Károly önbizalomhiányos, neurotikus emberré. Később arról sem ő döntött, hogy hová megy egyetemre, de a barátait sem válogathatta meg. „A listán kellett lenned, hogy beszélhess vele” – mondta Broderick Munro-Wilson, aki szintén a Cambridge-i Egyetemen tanult.

Furcsán viselkedő gyerekek – Tünetek, amelyek komoly zavarokat jelezhetnekhttp://www.life.hu/csalad/20190205-jelek-melyek-arra-utalhatnak-hogy-gyermeked-autista-figyelemzavaros-adhd.htmlMindenki fejében él egy kép arról, hogy miként viselkedik egy átlagos gyermek. Egy szülőből pedig komoly aggodalmat válthat ki, ha a sajátja ennek a normának nem felel meg. Ilyenkor az irreális elvárások, a sorozatos, de eredménytelen büntetések hamar oda vezethetnek, hogy a szülő-gyermek kapcsolat megromlik. A következőkben két olyan, elsősorban a viselkedésre, kommunikációra ható betegséget fogunk bemutatni, amelyek már kisgyermekkorban látható tünetekkel, jelekkel bírnak. Korai felismerésük pedig nem csupán a gyermek későbbi fejlesztésében játszik nagy szerepet, de a családi egység szempontjából is elengedhetetlen. CsaládOrigoDemcsák Zsuzsának van egy fogadott gyermeke:Horváth Leon régóta a családjuk tagjahttp://www.life.hu/csalad/20190208-demcsak-zsuzsanak-van-egy-fogadott-gyermeke-horvath-leon-regota-a-csaladjuk-tagja.htmlEgyedül neveli két saját gyermekét Demcsák Zsuzsa, de még egy gyerekkel bővült a családjuk. A sors ugyanis összehozta az egykori műsorvezetőt egy hányatott sorsú fiúval, akit azóta a sajátjaként szeret. Család--Havas Henrik nem tartja a kapcsolatot fiával: nagyon haragszik ráhttp://www.life.hu/csalad/20190208-havas-henrik-nem-tartja-a-kapcsolatot-fiaval-nagyon-haragszik-ra.htmlHavas Henrik életének legkeserűbb pontja a fiával való kapcsolata: a műsorvezető nagyon haragszik gyermekére. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huThomas Markle levelet kapott Meghan hercegnétől, de nem jól reagálthttp://www.life.hu/csalad/20190208-thomas-markle-levelet-kapott-meghan-hercegnetol-de-nem-jol-reagalt.htmlTovábbra sem rendeződik a várandós Meghan hercegné és apja, Thomas Markle kapcsolata. A hercegné barátai most elárulták, hogy esküvője előtt a menyasszony levelet írt apjának, amikor megtudta, hogy szívrohama volt. Ám nem azt a választ kapta, amiben reménykedett. Család--Meghan hercegné születendő gyermeke megmozdult a pocakjábanhttp://www.life.hu/csalad/20190207-meghan-hercegne-szuletendo-gyermeke-megmozdult-a-pocakjaban.htmlVárandóssága előrehaladtával sem csökkenti nyilvános megjelenései számát Meghan hercegné. Most a fotósoknak is lehetősége volt arra, hogy meglássák, milyen az, amikor a leendő édesanya pocakjában megmozdul a születendő gyermek. Család--Így élnek az emberek Norvégiában – Érdekes tényekhttp://www.life.hu/csalad/20190206-igy-elnek-az-emberek-norvegiaban-erdekes-tenyek-a-norvegokrol.htmlNorvégia Európa hatodik legnagyobb országa, és mindössze 5,2 millióan lakják. Sok minden juthat eszedbe róla, mint például a vikingek, a hosszú, dermesztően hideg és sötét telek, a fjordok és a nyáron is hófödte régiók. Most hoztunk neked a Bored Panda segítségével pár érdekességet erről a csodás országról és lakóiról. Ismerkedj a norvég élettel! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.