Thomas Markle levelet kapott Meghan hercegnétől, de nem jól reagált

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Thomas Markle Meghan Markle Meghan hercegné család apa-lány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem rendeződik a várandós Meghan hercegné és apja, Thomas Markle kapcsolata. A hercegné barátai most elárulták, hogy esküvője előtt a menyasszony levelet írt apjának, amikor megtudta, hogy szívrohama volt. Ám nem azt a választ kapta, amiben reménykedett. 

Thomas Markle, Meghan hercegné apja és nővére, Samantha folyamatosan támadják a várandós hercegnét és a királyi családot a médiában. Nem sokkal a hercegi esküvő előtt az édesapa lesifotósokkal is szövetkezett, hogy képeket készítsenek lányáról.

Később arról szóltak a hírek, hogy a férfi szívrohammal került kórházba az esküvő előtt. A People magazinnak a hercegné régi barátai elárulták, hogy Meghan kereste telefonon az apját és írt is neki. Korábban Thomas Markle Harry hercegre csapta rá a telefont, és a lányának sem vette fel. „Kérlek, vedd fel, szeretlek és félek” – írta a hercegné az édesapjának.

Meghan Markle apja, Thomas Markle a médián keresztül támadja lányát Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Az esküvő után pedig egy hosszabb levelet írt Meghan hercegné Thomas Markle-nek. „Apa, megszakadt a szívem. Szeretlek téged, és csak egyetlen apám van. Kérlek, hagyd abba, hogy a médián keresztül támadsz, és hozzuk rendbe a kapcsolatunkat” – szólt a levél Thomas Markle-hez, aki válaszolt is a lányának.

Meghan hercegné levelet írt az apjának Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A barátok szerint a férfi azt kérte, hogy készítsenek egy fotósorozatot, amelyet a médiában is közzétesznek. „Épp azt mondtam, hogy nem akarok a médián keresztül kommunikálni, és te azt kéred tőlem, hogy kommunikáljunk a médián keresztül. Hallottad egyáltalán, amit mondtam?” – tette fel a kérdést a hercegné, akinek azóta sem rendeződött a kapcsolata az apjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.