No para – Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak az utolsó pillanatban

meglepetés Valentin nap férfi szerelem ajándékötlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin-napi ajándékok többsége szívecskés, amelyet, lássuk be, a férfiak kevésbé szoktak értékelni. A következőkben pár olyan ötlettel érkezünk, amelyeket még az elfoglaltabbak is beszerezhetnek pár nap alatt, és valóban örömet szerezhetnek vele a párjuknak.

Mint minden ünnep, a február 14-e is remek alkalom lehet egy picit drágább meglepetés beszerzésére. Valami olyasmire, amelyre bár vágyna életed szerelme, hétköznapi ajándéknak túl drága. Természetesen azt is teheted, hogy viccesre veszed a figurát, vagy épp élményt ajándékozol.

Egy saját magad készítette vacsoránál, amelyet gyertyák és kellemes zene fűszerez, nehéz jobbat elképzelni. Utána egy kis összebújós kártyázás, filmezés vagy csak beszélgetés teheti fel az estére a koronát. Ha nem vagy kifejezett konyhatündér, úgy rendelhetsz is valamit otthonra, de el is mehettek vacsorázni. A meglepetésrandevúkat alapvetően a férfiak szokták szervezni, így ha ezen a napon te veszed a kezedbe az irányítást, az igazán jóleshet a párodnak.

1. Stresszoldó cici labda - faszacuccok.hu 1990 Ft, 2. Johnny Cash bakelitlemez - bakelitfutar.hu 7990 Ft, 3. Szerszám alakú toll - beststuff.hu 890 Ft, 4. Rohamosztagos csiptetős olvasólámpa - kockashop.hu 6290 Ft, 5. Paul Auster: Leviatán - bookline.hu 2290 Ft, 6. Funko Pop! Sauron-figura - geekhub.hu 4290 Ft, 7. Star Wars-póló - dekiraly.hu 7590 Ft Forrás: Life.hu

Az élményajándékozás alatt természetesen egy közös programot értünk. Hiszen ezzel a hozzá való elköteleződésedet és az iránta tanúsított „rajongásodat" szeretnéd kifejezni. Ez lehet egy színházbelépő, mozijegy, billiárdkupon, falmászásóra... a lényeg, hogy olyan programot válassz, amit mindketten élvezni fogtok.

Ha mindenképp tárgyi Valentin-napi meglepetésben gondolkodsz, akkor sincs semmi veszve, hiszen összegyűjtöttünk pár kreatív és érdekesen pasis ötletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.