Story Gála: Istenes Bence lett Az év műsorvezetője, Csobot Adél kísérte el

Story Gála 2019 Csobot Adél Istenes Bence Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20. Story Gálán Istenes Bence lett Az év műsorvezetője, akit Csobot Adél is elkísért. Elmondták, hogy most a parti miatt jöttek haza. 

Csobot Adél csak úgy ragyogott a Story Gálán a párja, gyerekei apja, Istenes Bence mellett. Nézzétek, milyen gyönyörű pár!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

S t o r y g a l a ✨ #istenes #monik #fanniflo #katasari #thankyou

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

Story Gála 2019: Csősz Bogi több mint 20 milliós öltözékben jötthttp://www.life.hu/trend/20190210-story-gala-2019-csosz-bogi-tobb-mint-20-millios-oltozekben-jott.htmlCsősz Bogi minden társasági eseményen kitesz magáért, és soha nem tagadja, hogy sokmilliót érő ruhákat, ékszereket visel. Most is szívesen beszélt arról, honnan van a szettje. Az este különlegessége az volt, hogy most ritkán látott török férje is elkísérte a bálba. Trend--Story Gála 2019: Tóth Andi köldökig dekoltált ruhában partizotthttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-toth-andi-koldokig-dekoltalt-ruhaban-partizott.htmlHol van már az a kamasz lány, akit évekkel ezelőtt az X-Faktorban megismertünk? Tóth Andi felnőtt nő lett, és ezt szívesen hangsúlyozza is. TrendOrigoStory Gála: Varga Iza a szolid elegancia mintaképe idénhttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-varga-iza-a-szolid-elegancia-mintakepe-iden.htmlNem túlzás kijelenteni, Varga Izabellának minden jól áll. TrendOrigoNyilvánosan szólt be Vilmos herceg Katalinnak: a ruhájára tett megjegyzésthttp://www.life.hu/trend/20181209-nyilvanosan-szolt-be-vilmos-herceg-katalinnak-a-ruhajara-tett-megjegyzest.htmlKatalin és Vilmos nemrégiben Ciprusra repültek, hogy meglátogassák a karácsonykor ott állomásozó brit királyi légierő tagjait, akik nem tudnak hazatérni az ünnepekre a családjukhoz. Trend--Kopaszra vágatta haját ByeAlex – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190127-kopaszra-vagatta-hajat-byealex.htmlA követők kérdőre vonták Alexet, hogy hová tűnt a haja. TrendOrigoTestszínű legginges nőn röhög a világhttp://www.life.hu/trend/20181101-testszinu-legginges-non-rohog-a-vilag-facebook.htmlVan, amikor az ember öltözködés közben mellényúl. Na de ennyire? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.