Iszak Esztinek göndör haja lett – fotó

frizura göndör haj műsorvezető Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti göndör hajat villantott a közösségi oldalán.

Úgy tűnik, Iszak Eszti megunta hosszú, egyenes tincseit és begöndöríttette a haját, amit nyomban meg is mutatott a követőinek. Friss fotóján csak úgy ámulnak a rajongók, volt, aki alig ismert rá.

A vélemények egyébként megoszlanak, valaki szerint igazi bombázónak tűnik ezzel a frizurával, míg mások szerint kevésbé előnyös.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Who’s that girl? ‍

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

5 + 1 izgalmas szépségtrend a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20190212-new-yorki-divathet-izgalmas-szepsegtrendjei.htmlMég javában tart a New York-i divathét, máris rengeteg izgalmas újdonságot hozott, ráadásul nemcsak a divatban, de a szépségtrendekben is. Utóbbiakat mutatjuk meg most nektek. TrendOrigoDögös göndör fürtökkel hódít Tücsi – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190211-dogos-gondor-furtokkel-hodit.htmlA nyolc hónapos terhes Tücsi új frizurát villantott a közösségi oldalán. TrendOrigoTextilkisokos: így tisztítsd a különböző ruhadarabjaidathttp://www.life.hu/trend/20190212-textilkisokos-igy-tisztitsd-a-kulonbozo-ruhadarabjaidat.htmlAz elegáns megjelenéshez nem csak a divatos ruhák és a kiegészítők vagy a mesterien elkészített smink és frizura tartoznak hozzá. Az is nagyon fontos, hogy megfelelően karbantartsuk a ruhatárunkat, hiszen hosszú távon csak így tehetnek jó szolgálatot. Lehet, hogy egyes anyagok több törődést igényelnek, de megéri foglalkozni velük, hogy kedvenc ruháink hosszan eredeti pompájukban tündököljenek. Ezért most eláruljuk az egyes anyagok karbantartásának legfontosabb trükkjeit, amelyeket gyerekjáték lesz elsajátítanod. TrendOrigoBújtasd a lábaidat kecskeszőrből készült orosz kasmírba, majd indulj jógáznihttp://www.life.hu/trend/20190211-bujtad-labaidat-kecskeszorbol-keszult-orosz-kasmirba-majd-indulj-jogazni.htmlKecskeszőrből készült orosz kasmírként reklámozzák azt a jóganadrágot, amelyben a nők úgy néznek ki, mintha soha nem szőrtelenítették volna a lábukat, sőt! TrendOrigoKoroknyai Virág az édesanyja által varrt ruhában jelent meg a Story Gálán – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190211-koroknyai-virag-edesanyja-altal-varrt-ruhaban-jelent-meg-a-story-galan.htmlKoroknyai Virág az édesanyjával közösen készített ruhában jelent meg az idei Story Gálán. TrendOrigoKeresztes Ildikó különleges ruhát választott a Story Gálára – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190210-keresztes-ildiko-kulonleges-ruhat-valasztott-a-story-galara.htmlKeresztes Ildikó remekül nézett ki a tegnapi Story Gálán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.