Felmérés: a tinik közel 40 százalékától már kértek erotikus fotót chatbeszélgetésben

Forrás: Shutterstock -
erotikus tinédzser üzenet internet felmérés chat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinik közel 40 százalékától már kértek erotikus fotót chatbeszélgetésben – derült ki egy friss felmérésből.

Tinik a neten címmel készített egy felmérést nemrég a Be Social, amelyben elsősorban arra keresték a választ, mennyire változtak meg a fiatalok internetezési szokásai.

A kutatás során többek között arra is fény derült, a tizenévesek több mint háromnegyede, 78%-a napi 3 óránál többet internetezik, és a leggyakrabban okostelefonon böngésznek. Az alanyok 71%-ának van olyan barátja, ismerőse, akivel szinte csak virtuálisan tart kapcsolatot, és 83% válaszolta azt, hogy a szülei is ott vannak az ismerősei között a Facebookon.

A tinédzserek közel 40 százalékától már kértek erotikus fotót Forrás: Shutterstock

A legrémisztőbb válaszok mégis a „Kértek-e már tőled erotikus fotót chatbeszélgetésben?" kérdésre érkeztek. A tinik 39%-a erre igennel felelt – ez az arány a 14 év alattiaknál is 33%-os.

Ami pedig még ennél is megdöbbentőbb: a megkérdezettek 7%-a teljesítette is a kérést. A fiúk tűnnek aktívabbnak: közülük minden 10., a lányok esetében minden 20. küldött kérésre magáról erotikus képet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.