Görög Zita ellenőrzi, mit csinálnak a gyermekei az interneten

Görög Zita szülő ellenőrzés gyermek internet közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseperednek Görög Zita gyermekei, így már ők is belecsöppentek az internet világába. A modell-édesanya most elárulta, hogyan tanítja csemetéit a felelős internethasználatra.

"A fiam ellenőrzött keretek között netezhet, de neki is van privát Instagram-oldala, ahogy már az osztályában sajnos sok mindenkinek, de ellenőrzöm a tartalmakat, és szerencsére csak a 12 évesek furcsa humorának lehetek szemtanúja" – mesélte Görög Zita modell a Borsnak, akinek fia, Milán már 12 éves, lánya, Lotti pedig 10. Már mindketten internethasználók, de az édesanya figyel arra, hogy csak olyan tartalmakhoz jussanak, ami nekik való.

Lotti Waldorf-filozófiában nevelkedik, így neki például csak nyomógombos telefonja van. Otthon sem az internetet, sem a tévét nem köttették be.

"Ha a kisfiamnak olyan házi feladatot kell írni, vagy a többi barátja is épp online egy játékban, akkor a telefonunkról megosztjuk az internetet, és használhatja ő is, mert azt sem szeretném, hogy mindenből kimaradjon, de nem lóghat fenn órákat" – fogalmazott Görög Zita. Hozzátette: nehéz megoldani, hogy a fia ne maradjon ki a közösségi életből, de ne menjen el egy olyan irányba, ami felszínessé tenné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.