Rekordáron, 110 millió euróért kínál egy monacói villát a Sotheby's

Forrás: montecarlo-sothebysrealty.com -
rekord villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rekordot jelentő 110 millió euróért (35 milliárd forintért) kínál eladásra egy monacói villát a luxusingatlanokra szakosodott Sotheby's International Realty ügynökség.

A L'Echauguette (Őrtorony) nevű pazar villa egyike a hercegség utolsó századfordulós épületeinek. A sziklaszirten magasodó villát bútorozatlanul kínálják eladásra. Az épület egykor a legendás monte-carlói kaszinót megalapító francia üzletember, Francois Blanc családjának tulajdona volt.

Rekordáron, 110 millió euróért kínál egy monacói villát a Sotheby's Forrás: montecarlo-sothebysrealty.com

A Sotheby's szerint a 110 millió euró még a monacói ingatlanárakhoz képest is kiemelkedő: a hercegségben az átlagos négyzetméterár több mint 41 ezer euró (13 millió forint).
A hatemeletes L'Echauguette lakóterülete 700 négyzetméter, az épületet 550 négyzetméteres, medencés telek öleli körbe.

Rekordáron, 110 millió euróért kínál egy monacói villát a Sotheby's Forrás: montecarlo-sothebysrealty.com


A rózsaszín, neoklasszicista villa építésének pontos ideje nem ismert, de már 1903-ban említést tettek róla egy Monacóról szóló könyvben. A villa egyike a hercegség azon kevés épületeinek, amelyeket nem daraboltak lakásokká vagy irodákká.

Rekordáron, 110 millió euróért kínál egy monacói villát a Sotheby's Forrás: montecarlo-sothebysrealty.com

Ha kíváncsi vagy a villa belsejére is, akkor kattints ide.

Álomotthonok – Egy budapesti családi ház kuszaságának megszüntetésehttp://www.life.hu/otthon/20190215-alomotthonok-egy-csaladi-haz-atalakitasa-budapest-belso-keruleteben.htmlMi imádjuk a mesésen átalakított otthonokat, de a szívünkhöz természetesen azok a belsőépítészeti munkák állnak a legközelebb, amelyeket magyar tervezők hazai otthonokban visznek véghez. A most következő lágymányosi családi ház is egy ilyen projekt keretein belül újult meg. OtthonOrigoCsalók árulják Luxus Tünde lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20190214-csalok-aruljak-a-luxusfelesegek-polgar-tunde-lakasat.htmlCsalók használták fel jogtalanul Polgár Tünde lakását. Otthon--Ezek egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem hiányozhatnak http://www.life.hu/otthon/20190213-ezek-egyetlen-no-ejjeliszekrenyerol-sem-hianyozhatnak-haloszoba.htmlAz éjjeliszekrény kifejezetten személyre szabott darab, és ez alatt nem elsősorban a formáját és az anyagát értjük. Az, hogy mit rejt az ágyadnál lévő kis tároló, csak rajtad múlik, szokásaid, igényeid határozzák meg. Vannak azonban szinte már kötelező dolgok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem. Lássuk ezeket! OtthonOrigoGregor Bernadett megmutatta, milyen 11 háziállattal az élet - videóhttp://www.life.hu/otthon/20190214-gregor-bernadett-megmutatta-milyen-11-haziallattal-az-elet.htmlGregor Bernadett sok állattal osztja meg otthonát, 7 macskával, két tengerimalaccal és két kutyával: bemutatta, hogyan élnek. OtthonOrigoÍgy dobd fel kis alapterületű fürdőszobádat! – Ötletes megoldásokhttp://www.life.hu/otthon/20190212-igy-dobd-fel-kis-alapteruletu-furdoszobadat-otletes-megoldasok.htmlEgy kis alapterületű fürdőszoba praktikus, mégis dekoratív berendezése komoly fejtörést okozhat. A helykihasználást maximalizálni kell, ugyanakkor nem célszerű ezt az esztétika kárára tenni. A következőkben ebben kívánunk segíteni. OtthonOrigoPincébe rejtett BDSM-szentéllyel, azaz felnőtt játszószobával árulják ezt a házat (18+)http://www.life.hu/otthon/20190210-alagsorba-rejtett-bdsm-szentely-azaz-felnott-jatszoszobaval-aruljak-ezt-a-hazat-18.htmlKépzeld el, ahogy a lakáshirdetések között rálelsz egy impozáns, mégis visszafogott családi házra, amely maga a megtestesült amerikai álomlak. Elkezded pörgetni a bemutató képeit, de az alagsorhoz érve egyszer csak valami furcsa szerkezetre leszel figyelmes, amely leginkább egy modern köntösbe bújtatott középkori kínzóeszközre hasonlít. Igen, ez az, amit nők milliói irigyeltek az Ötven árnyalata-trilógiából: egy felnőttjátszószoba. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.