Kisfiút vár Gulácsi Péter labdarúgó felesége

terhesség kisfiú Gulácsi Péter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy kisfiúval várandós Gulácsi Péter felesége.

Nagy a boldogság Gulácsi Péter családjában, hiszen a felesége, Vígh Petra babát vár. Az örömhírt pár napja jelentették be a közösségi oldalon, most pedig az is kiderült, hogy a születendő gyermek kisfiú lesz.

Ezt a barátok jelenlétében árulták el: kipukkasztottak egy fekete lufit, amelyből kék színű konfetti hullott ki. Íme, a leleplező videó!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#babygulacsi #itsaboy @dianavigh

Péter Gulácsi (@gulacsi32) által megosztott bejegyzés,

A pénzügyi tudatosság kialakításában döntő szerepe van a szülői példamutatásnakhttp://www.life.hu/csalad/20190221-penzugyi-tudatossag-gyerekkorban.htmlA nagybetűs élet elválaszthatatlan része, hogy megtanuljunk tudatosan bánni a pénzzel. Ahhoz, hogy felnőttként felelős pénzügyi döntéseket hozhassunk, már gyerekkorban érdemes hangsúlyt fektetni a pénzügyi nevelésre. Hogyan fogjunk hozzá? CsaládOrigoLiptai Claudia megmutatta, milyen volt kisbabaként - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190222-liptai-claudia-megmutatta-milyen-volt-kisbabakent.htmlLiptai Claudia úgy döntött, hogy mutat a rajongóinak egy olyan fotót, amilyet még nem láttak: így nézett ki gyermekkorában. CsaládOrigoDúró Dóra negyedik gyermekét hordja a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20190221-duro-dora-negyedik-gyermeket-hordja-a-szive-alatt.htmlHatalmas örömhírrel jelentkezett közösségi oldalán Dúró Dóra politikus. Hamarosan megszületik negyedik gyermeke. Család--Dancsi Annamari boldognak érzi magát 2 éves kisfiával és kedvesévelhttp://www.life.hu/csalad/20190218-dancsi-annamari-boldognak-erzi-magat-2-eves-kisfiaval-es-kedvesevel.htmlA Story Gálán mutatta meg a nyilvánosságnak szerelmét Dancs Annamari. Az színésznő-énekesnő kisfia 2 éves lett, mint mondta, 1 hétig ünnepelnek majd, kedvesével pedig igazán boldogok. CsaládOrigoNégyéves autista kisfiát szoptatja egy walesi nőhttp://www.life.hu/csalad/20190218-4-eves-autista-kisfiat-szoptatja-egy-walesi-no.htmlNégyéves autista kisfiát a mai napig szoptatja egy walesi nő. CsaládOrigoGólyahír: Antal Tímea kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20190218-golyahir-antal-timea-kisbabat-var.htmlHatalmas örömhírt jelentett be a közösségi oldalán Antal Tímea. Az énekesnő hamarosan édesanya lesz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.