örökbe fogadás Noé Állatotthon Tatár Csilla cica macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új taggal bővült Tatár Csilláék családja: örökbe fogadtak egy cicát.

Tatár Csilla a közösségi oldalán mutatta meg az új családtagot, Maylót, akit menhelyről vettek magukhoz, a Noé állatotthon lakója volt. A műsorvezető reménykedik abban, hogy a kisfiának, Milánnak jót fog tenni egy háziállat, hiszen gyerekkorában ő is imádta a család kutyáját, macskáját.

"Bővült a család! Az egész úgy kezdődött, hogy milyen jót tenne Milánnak, ha lenne kisállat a közelében... én is imádtam Cili cicát és Guszti kutyát, amikor kislány voltam... barátok voltunk és minden titkomat tudták. A történet innentől nem az én titkaimmal folytatódik, hanem egy teljesen új fejezettel az életünkben, aminek szerves része lett Maylo (ejtsd: Májló, igen, mint a Maszkból a kutya), aki a Noé állatotthon lakója volt pár héttel ezelőttig. Most pedig már a Kunos család oszlopos tagja!" – írta Csilla a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.