Zimány Linda merész dekoltázzsal indult a bálba

dekoltázs ruha Zimány Linda bál csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi ruhakölteményt választott Zimány Linda, aki bálba indult. 

Merész hátkivágással indult a bálba Zimány Linda. Ám csodás alakjából nemcsak a hátát engedte látni, hanem a kebleit is, hiszen a fekete estélyi elöl is mélyen dekoltált volt.

A haját kiengedve viselte, bizonyára minden szem rá szegeződött, amikor belépett a terembe.

A bálon készült fotóit az Instagram-oldalán nézheted meg ide kattintva.

Zimány Linda ismét formás alakot villantott Forrás: instagram.com/lindazimany
Heti trendjelentés: eltorzult arccal sokkolt Adriana Limahttp://www.life.hu/trend/20190222-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emily-blunt-bella-hadid-gisele-bundchen.htmlA hét a Hollywood Beauty Awards-gálával indult, majd ezt követte a Brit Awards zenei díjátadó. A nagyobb rendezvények mellett is sok vörös szőnyeges esemény volt az elmúlt napokban, amelyek szintén tartogattak meglepő vagy éppen sokkoló outfiteket. Mutatjuk őket! Trend--Karl Lagerfeld milliókat hagyhatott a macskájárahttp://www.life.hu/trend/20190222-karl-lagerfeld-milliokat-hagyhatott-a-macskajara.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Karl Lagerfeld, a Chanel kreatív igazgatója a napokban. Most kiderült, hogy valószínűleg milliókat hagyott a macskájára, Choupette Lagerfeldre. TrendOrigoTolvai Reni parókát húzott – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190222-tolvai-reni-parokat-huzott.htmlTolvai Reni új frizurát villantott a közösségi oldalán, ám hamarosan kiderült, hogy csupán parókát húzott. TrendOrigoGeszler Dorottya mélyen dekoltált ruhában pózolt – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190221-geszler-dorottya-melyen-dekoltalt-ruhaban-pozolt.htmlGeszler Dorottya mindenkit lenyűgözött egy tegnapi díjátadón. Mélyen dekoltált fekete ruhája remekül állt rajta. Trend--BRIT Awards 2019: a férfiak is okoztak meglepetéseket a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190221-brit-awards-2019-a-ferfiak-is-okoztak-meglepeteseket-a-voros-szonyegen.htmlRitkán fordul elő, hogy a férfiak lekörözik extremitásban a nőket a vörös szőnyegen, most mégis ez történt. A csodás estélyik és divatbakik mellett a férfiak is kitűntek stílusukkal a BRIT Awardson. Trend--BRIT Awards 2019: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190221-brit-awards-2019-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlSzerda este adták át a BRIT Awards zenei díjait. A rangos eseményről a világsztárok sem hiányoztak, habár a vörös szőnyeges bevonuláson nem brillírozott mindegyikük. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.