Kiss Ramóna egy hónappal a szülés után máris bombaformában van

bombaforma szülés után Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna alig egy hónappal a szülés után máris bombaformában van.

Kiss Ramónát szerencsés alkattal áldotta meg a természet, kisfia születése után néhány héttel már szinte nyoma sincs rajta a terhesség alatt felszedett plusz kilóknak. Bár valószínűleg nem követ túl szigorú diétát, gyakran mozog, babakocsival viszi sétálni a kicsi Noét, takarítgat, és nemrég még egy randit is sikerült belezsúfolni a mindennapjaikba párjával, Mátéval.

A Bors megkérdezett egy szakembert arról, mitől is függ az, hogy az anyukának mennyi idő szükséges ahhoz, hogy visszanyerje régi alakját.

A látványos és gyors eredményhez az első dolog, hogy nem kell rettenetesen meghízni a terhesség alatt. A kettő helyett eszünk elv szépen hangzik, de ehhez elég, ha egy kismama 8–12 kilót hízik a várandóssága alatt. Mozogni és táplálkozni is tudatosan kell és önfegyelemmel, mert sokan elfelejtik, hogy a van egy vízvisszatartó hormonális változás is a terhesség alatt, ami sok-sok pluszkilót jelenthet. (...) Akik nem szednek fel sokat, azoknak sokkal könnyebb a szülés, és hamarabb készen állnak egy következő terhességre, mint az elhízottabb hölgyek. Normál esetben fél-egy év is lehet, amíg az anyuka leadja a felesleget, de vannak olyan filigrán alkatú hölgyek, akik akár 6–8 hét alatt lefogynak, vannak, akik még ennél is hamarabb. Egy dolgot nem szabad: radikálisan csökkenteni a táplálékbevitelt, mert az veszélyeztetheti a tejelválasztás" – mondta a lapnak Dr. Hadnagy János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.