Kiss Ramóna alig egy hónappal a szülés után máris bombaformában van.

Kiss Ramónát szerencsés alkattal áldotta meg a természet, kisfia születése után néhány héttel már szinte nyoma sincs rajta a terhesség alatt felszedett plusz kilóknak. Bár valószínűleg nem követ túl szigorú diétát, gyakran mozog, babakocsival viszi sétálni a kicsi Noét, takarítgat, és nemrég még egy randit is sikerült belezsúfolni a mindennapjaikba párjával, Mátéval.

A Bors megkérdezett egy szakembert arról, mitől is függ az, hogy az anyukának mennyi idő szükséges ahhoz, hogy visszanyerje régi alakját.

A látványos és gyors eredményhez az első dolog, hogy nem kell rettenetesen meghízni a terhesség alatt. A kettő helyett eszünk elv szépen hangzik, de ehhez elég, ha egy kismama 8–12 kilót hízik a várandóssága alatt. Mozogni és táplálkozni is tudatosan kell és önfegyelemmel, mert sokan elfelejtik, hogy a van egy vízvisszatartó hormonális változás is a terhesség alatt, ami sok-sok pluszkilót jelenthet. (...) Akik nem szednek fel sokat, azoknak sokkal könnyebb a szülés, és hamarabb készen állnak egy következő terhességre, mint az elhízottabb hölgyek. Normál esetben fél-egy év is lehet, amíg az anyuka leadja a felesleget, de vannak olyan filigrán alkatú hölgyek, akik akár 6–8 hét alatt lefogynak, vannak, akik még ennél is hamarabb. Egy dolgot nem szabad: radikálisan csökkenteni a táplálékbevitelt, mert az veszélyeztetheti a tejelválasztás" – mondta a lapnak Dr. Hadnagy János.